Rıdvan Dilmen: Hem gol hem penaltı verilmedi

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe ile Kayseri Erciyesspor arasında oynanan maçı futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen değerlendirdi.

Yayınlanma: 13.05.2015 - 21:58
Abone Ol google-news

NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol'da konuşan Dilmen, "Böyle maç beklenmiyordu. Balıkesir maçından ders çıkarılmış gibi düşünülüyordu. Erciyes buraya beraberliğe, kazanmaya gelmemiş, 5 atmaya gelmiş. Fenerbahçe'nin bu da kaçar mı denilen pozisyonu yok. Konsantrasyon değil sadece. Erciyes'i zaten yeneriz düşüncesi olmamalı. Şimdi yapılacak iş Kuyt ve Selçuk'u çıkarıp, Meireles ve Alper'i oyuna dahil etmek gerek. Eğer böyle değişiklik olursa maçı Fenerbahçe kazanır" ifadelerini kullandı.

'Diego'nun pozisyonu penaltı'

Rıdvan Dilmen, maç sonunda ise "Bana göre Erciyes'in pozisyonu gol. Hakem hatalıydı. Yardımcı hakem daha doğrusu. O pozisyon ofsayt değil. Erciyes'in 2 puanı gitti. Fenerbahçe'nin de net penaltısı verilmedi. Diego'nun yerde kaldığı pozisyona penaltı çalıması gerek. Genel anlamda kaos içerisinde, oyunu sonuca yansıtamayan, sağdan soldan ortalarda pozisyon üretmeye çalışan bir takım vardı sahada. Fenerbahçe şuurunu yitirmiş, Erciyes'in aşırtma şutunda Volkan değmese o top girerdi. Erciyes'e helal olsun" şeklinde konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon