Eto'o Başakşehir'in kabusu oldu

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Medipol Başakşehir, sahasında karşılaştığı Antalyaspor'a 3-2 mağlup oldu. Antalyaspor'un Sampdoria'dan transfer ettiği Kamerunlu ünlü futbolcu, Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir ile yapılan maça ilk 11'de başladı ve iki gol birden atarak yıldızlaştı.

Yayınlanma: 16.08.2015 - 00:10
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Medipol Başakşehir, sahasında karşılaştığı Antalyaspor'a 3-2 mağlup oldu. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan maçta Antalyaspor'a galibiyeti getiren golleri 22. dakikada Emrah Başsan ve 51 ve 64. dakikalarda Samuel Eto'o kaydetti. Medipol Başakşehir'in golleri ise 46. dakikada Doka ve 60. dakikada Sokol Cikalleshi'den geldi.

Antalyaspor’un İtalya’nın Sampdoria takımından transfer ettiği Kamerunlu ünlü futbolcu Samuel Eto’o, Spor Toto Süper Lig’deki ilk maçına çıktı ve ilk maçında 2 gol birden attı. Akdeniz ekibinin uzun uğraşlar sonucunda renklerine kattığı Kamerunlu futbolcu, takımının Süper Lig’in ilk haftasında Medipol Başakşehir ile yaptığı karşılaşmaya ilk 11’de başladı ve attığı gollerle takımına deplasmanda galibiyeti getirdi.

Kariyerinde Real Madrid, Barcelona, Inter ve Chelsea gibi önemli takımlarda oynayan tecrübeli futbolcu, Antalyaspor formasıyla ilk kez bir resmi maçta görev aldı. Bu arada Medipol Başakşehir’de de Fenerbahçe’den transfer edilen Emre Belözoğlu ilk kez turuncu-lacivertli formayla bir Süper Lig maçına çıktı.

Stat: Başakşehir Fatih Terim

Hakemler: İlker Meral, Hakan Yemişken, Ahmet Ayaz

Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Uğur Uçar (Dk. 46 Mossoro), Yalçın Ayhan (Dk. 79 Mehmet Batdal), Gençer Cansev, Ferhat Öztorun, Visca, Emre Belözoğlu (Dk. 79 Cenk Ahmet Alkılıç), Badji, Mahmut Tekdemir, Doka, Cikalleshi

Antalyaspor: Fornezzi, Ömer Kandemir, Celustka, Lokman Gör, Kvesic, Emrah Başsan (Dk. 87 Emre Akbaba), Kadir Bekmezci, Chico (Dk. 26 Zeki Yıldırım), Lazarevic, Erman Kılıç (Dk. 71 Serdar Özkan), Eto'o

Goller: Dk. 22 Emrah Başsan, Dk. 50 ve 64 Eto'o (Antalyaspor), Dk. 46 Doka, Dk. 60 Cikalleshi (Medipol Başakşehir)

Sarı kartlar: Dk. 7 Badji, Dk. 12 Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir), Dk. 44 Erman Kılıç, Dk. 51 Ömer Kandemir (Antalyaspor)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler