M'Bolhi Antalyaspor'da

Kırmızı-beyazlı ekip, ABD'nin Philadelphia Union takımından transfer ettiği Cezayir Milli Takımı'nın kalecisi Rais M'Bolhi ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Yayınlanma: 24.08.2015 - 16:25
Abone Ol google-news

 

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, ABD MLS Ligi'nin Philadelphia Union takımında oynayan Cezayir Milli Takımı'nın da kalecisi 29 yaşındaki Rais M'Bolhi'yi kadrosuna kattı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer'in de katıldığı törende M'Bolhi, kendisini 3 yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Başkan Gencer, imza töreninde yaptığı konuşmada, ligde ilk iki haftayı geride bıraktıklarını, alınan galibiyetlerin herkesi mutlu ettiğini söyledi.

Galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini dile getiren Gencer, "Gündemimizde kaleci transferi vardı. Rais M'Bolhi ile temaslarımız sürdürüyorduk ve transferi gerçekleştirdik" dedi.

Kırmızı-beyazlı takımın yeni transferi M'Bolhi ise Antalyaspor'a geldiği için mutlu olduğunu ifade etti. Antalyaspor ile haziran ayı içinde bir görüşme yaptıklarını anlatan M'Bolhi, "Antalyaspor'da üst düzey bir performans göstereceğim. Türkiye ve başka ülkelerden birçok teklif geldi ama ben Antalyaspor'u tercih ettim" diye konuştu.

Antalyaspor'da büyük oyuncular bulunduğunu kaydeden M'Bolhi, özellikle Samuel Eto'o ile aynı takımda oynamanın kendisini mutlu edeceğini sözlerine ekledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler