Bu da mı penaltı değil!

F.Bahçeli yöneticiler Nani’nin pozisyonu için hakem Yıldırım’a ‘o düdüğü nasıl çalmaz’ eleştirisi getirdiler

Yayınlanma: 01.09.2015 - 08:01
Abone Ol google-news

Fenerbahçe-Antalyaspor mücadelesinde birçok tartışmalı karar vardı. Hakem Bülent Yıldırım’ın hem Van Persie, hem de Nani’nin pozisyonlarını görmezlikten gelmesi büyük tepkilere neden oldu. Daha yolun başı. Hakem hataları üç haftada diz boyu. Asbaşkan İsfendiyar Zülfikari, Bülent Yıldırım için, “Çok kötü bir maç yönetti, söylenecek çok şey var. O penaltıyı nasıl olur da vermezsin? Terraneo yurt dışından hakem transfer edecek” ifadesini kullandı. Portekizli yıldız Nani de pozisyon için, “Topu önüme almıştım. Rakip arkadan kontrolsüz bir harekette bulundu, ayağıma da bastı. Net bir penaltıydı, ama maalesef hakem çalmadı. Penaltı verilseydi maçı daha önce bitirebilirdik” dedi.

Nani, maça damgasını vuran futbolcuydu. İki mükemmel gol attı. Hele maç berabere giderken uzatma dakikasında attığı frikik golü altın değerindeydi. Sevinenlerin başında öncelikli olarak teknik direktör Pereira geldi. Portekizli, Fernandao’yu oyundan almakla büyük hata yapmıştı. Yönetici İlhan Ekşioğlu, “90 artılarda gelen goller bazılarına acı verir, bu değişmeyen bir gerçektir. Ama son dakika golleri bize zevk veriyor” dedi.

Defans düştü

Fenerbahçe’de defansta Gökhan Gönül ve Alves’in ardından Ba da sakatlandı. Ba’nın 2-3 hafta oynayamayacağı konuşuluyor. Sarı - Lacivertli takımda teknik direktör Vitor Pereira, 4’ü Avrupa 3’ü lig olmak üzere oynanan 7 resmi maçların tamamında 5 futbolcuya şans verdi. Volkan Demirel, Nani, Josef de Souza, Diego ve Fernandao tüm maçlarda forma giyerken kaleci Volkan Demirel 7 resmi maçın tamamında 90 dakika oynayan tek isim oldu.

Oyuncularını kutladı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, maç sonrası oyuncularını galibiyet nedeniyle tek tek kutladı. Portekizli, soyunma odasında oyuncularına yaptığı konuşmada, “Üst üste maçlar oynadınız, yorgun olmanıza rağmen kazanma ruhunuzu sahaya koydunuz. Maçın son düdüğüne kadar savaştınız. Sahada ortaya koyduğunuz mücadele ve kazanma hırsınız takdire değerdi. Ama orta alanda görev ve alan paylaşımı konusunda sorunlar yaşıyoruz. Bunu beraber çalışarak çözeceğiz. Önemli olan mücadeleniz, kazanma hırsınız ve sahaya verdiğiniz enerjidir. Sahada güçlü kalmayı başardınız. Kazanmayı hak ettiniz, galibiyeti kovaladınız, pes etmediniz ve kazanan siz oldunuz. Ruhunuzla mücadele ettiniz. Bu oyunumuzu sürdürmemiz halinde yarıştığımız tüm kulvarlarda hedeflerimize ulaşırız” ifadelerini kullandı.

Kaçan pozisyonlarla ilgili oyuncularına sitem eden Pereira, “Daha erken gol bulmalıydık, girdiğimiz gol fırsatları iyi değerlendirmeliyiz, yoksa Antalyaspor maçında olduğu gibi sıkıntı yaşayabiliriz. Bunun önlemini alacağız. Milli takım arasında eksiklerimizi gidereceğiz” dedi. Bu arada F.Bahçe yönetimi yazılı bir açıklama yaparak transferi bitirdiğini duyurunca, Barbosa ve Hernandez beklentisi sonlandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler