Şenol Güneş: "Oyuncularıma kızamam ama sadece..."

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Eskişehirspor deplasmanının ardından açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 04.10.2015 - 19:31
Abone Ol google-news

 

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Eskişehirspor deplasmanının ardından açıklamalarda bulundu.

Maçı hak ettiklerini belirten Güneş, "Güzel bir havada, güzel bir zeminde oynadık. Taraftar desteği de çok güzeldi. Oyunun hakimi bizdik. Daha çok gol atmalıydık. Oyunun son bölümünde oyundan düştük. Rakibi ortak ettik oyuna. Onun dışında eksiğimiz azdı. Rakibe çok az pozisyon verdik. 3 maç üst üste oynayan oyuncularıma eleştiri yapamam. Sadece daha dikkatli olmalarını söyleyebilirim. Son bölümde gole gitmek isterken çok boş alan verdik. Genel olarak iyiydik. 3 puana ihtiyacımız vardı ve galibiyeti hak ettik. Oyuncularıma teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Milli arada yapacakları hazırlık maçlarına vurgu yapan tecrübeli teknik adam, "Şu anda oynatmadığım bazı oyuncular var. Onları da görmek istiyorum. Milli Takım arasında hazırlık maçlarımız olacak. Oynamayı hak eden fakat oynayamayan oyuncularımızı bu maçlarda göreceğiz. Maça başlamak da önemli, sonradan girmek de önemli olabilir." ifadelerini kullandı.

Milli Takım'ın EURO 2016 şansını değerlendiren Güneş, "Milli Takım şansını kendi yarattı. Daha önce nasıl kaybettiyse şimdi de şansı kendileri yarattı. Önemli olan bu maçları oynayarak gruptan çıkması. Bunu bekliyoruz. Bizim de ülke olarak beklentimiz bu. Hepsine başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler