Çalhanoğlu: "Sevinemeyeceğim"

A Milli Takım'ın genç yıldızı Hakan Çalhanoğlu, Çek Cumhuriyeti galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 11.10.2015 - 00:04
Abone Ol google-news

 

A Milli Takım'ın genç yıldızı Hakan Çalhanoğlu, Çek Cumhuriyeti galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Galibiyete sevinemeyeceğini ve morallerinin bozuk olduğunu söyleyen Hakan, "Maalesef sevinemeyeceğim. Ankara'da olan olaylardan dolayı çok üzgünüm. Hepimize sabır diliyorum. Gerçekten şu an ne diyeceğimi bilmiyorum. İnşallah her şey düzelir. Beni en çok üzen şey, Ankara'daki olay." ifadelerini kullandı.

Ankara'daki olayı unutup maça çıkmaya çalıştıklarını söyleyen genç yıldız, "Her şeyi takip ediyoruz. İnternetten okuyoruz. 2-0 galibiyet aldık, bu bizi tabi ki sevindiriyor ama Ankara'daki olaydan dolayı moralimiz bozuk. Olayı duyunca unutup maça konsantre olmaya çalıştık." şeklinde konuştu.

İzlanda maçına hazır olacaklarını söyleyen Hakan, "Bu maçı unutup İzlanda maçına döneceğiz. Hocamız gerekeni yapacaktır. O maça hazır olacağımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Ozan Tufan: "Avantaj bizde ama..."

Fenerbahçeli milli oyuncu Ozan Tufan da kötü bir günde 3 puana sevinemediklerini söyleyerek, "Çok iyi bir galibiyet oldu bizim için. Konya'da avantaj bizde ama biz yine de sahaya kazanmak için çıkacağız. O maça da iyi hazırlanacağız. Böylesine kötü bir günde 3 puan sevindirdi desem yalan olur. Buraya gelen herkese teşekkür ediyorum. Bu galibiyet bizi gururlandırdı." ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler