Beşiktaş'a Sırp stoper

Lig lideri Beşiktaş’ta savunmada yaşanan sıkıntılar enol Güneş’in en büyük problemi durumunda. Siyah Beyazlı ekibin deneyimli çalıştırıcısı savunmanın performansı sebebiyle hayal kırıklığı yaşarken devre arasında bu pozisyonun yeni bir transferle takviye edilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Yayınlanma: 01.11.2015 - 15:11
Abone Ol google-news

Lig lideri Beşiktaş’ta savunmada yaşanan sıkıntılar Şenol Güneş’in en büyük problemi durumunda. Siyah Beyazlı ekibin deneyimli çalıştırıcısı savunmanın performansı sebebiyle hayal kırıklığı yaşarken devre arasında bu pozisyonun yeni bir transferle takviye edilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

12 gol yedi

Spor Toto Süper Lig’de 10. hafta mücadelesinde Kasımpaşa ile 3-3 berabere kalarak 2 puan bırakan Beşiktaş’ta gündem savunmadaki sıkıntılar. Ligde sadece 3 maçta kalesini gole kapatabilen ve maçta toplam 12 kez filelerinde gol gören Beşiktaş ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray’dan 3 gol daha fazla yerken teknik direktör Şenol Güneş’in maç sonunda yaptığı “3 gol yemeyi beklemiyordum” açıklaması dikkat çekti. Daha önce Franco ile ilgili olarak “bu takımın oyuncusu değil” açıklaması yapan Şenol Güneş’in Ersan’ın cezası nedeniyle forma şansı bulan Milosevic’in performansından da memnun olmadığı öğrenildi.

Tomovic gündemde

Savunmada Rhodolfo-Ersan ikilisini zorlayacak bir futbolcunun olmaması Şenol Güneş’i sıkıntıya sokarken yardımcı antrenör Tamer Tuna’nın izlediği Sırp stoper enad Tomovic transfer gündemine girdi. Fiorentina’da forma giyen 28 yaşındaki oyuncu bu sezon Serie A’da 8 maçta mücadele ederken Beşiktaş’ın devre arasındaki transfer döneminde stoper için harekete geçeceği gelen bilgiler arasında. Bu arada Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, önceki günkü maçın ardından Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk adayının Beşiktaş olduğunu söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler