Şenol Güneş basına kızdı: "Bazı şeyleri kaşıyorlar"

Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş’ın teknik direktörü Şenol Güneş, 1-0 kazandıkları Bursaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 08.11.2015 - 22:56
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş’ın teknik direktörü Şenol Güneş, 1-0 kazandıkları Bursaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuşan Güneş, şu ifadeleri kullandı;

“İyi hoca ve iyi bir takıma karşı oynadık. Biz de Avrupa Ligi’nden sonra buraya geldi. İlk defa bir takıma bize karşı üstün oldu ve kazanmaya yakın oldu. Onları tebrik ediyorum ama biz kazandık. Pas alışverişimiz iyi olmadı. Oyununun üstünlüğü rakipteydi.”

“Bursaspor benim zamanımda da taçtan gol yemişti. Biz de bugün taçtan sonra 3-4 pas yapıp golü bulduk. Bu maçın kıymetini bilmek zorundayız. Biz daha çok pozisyona giren, daha çok topla oynayan ve gol atan takım olmak zorundayız. Bu maçtan ders alacağız.”

“Ne hücuma gidebildik ne de savunma yapabildik. Atiba’ya çok yük bindi. ATiba ileriye çıkınca Jouse çok boş kalmaya başladı. Bir de rakibin o bölgeden şutları gelince değişiklik yaptık. Olcay da oyuna girince çok iyiydi. Hücumcu 5 oyuncumuz iyi ve diri olduğu zaman hem pozisyon buluyoruz hem de rakip üstümüze gelemiyor.”

“Bugün önemli olan 3 puandı. Bugün yapmayacağımız işlleri yaptık! Rakibe çok top verdik. Bazen böyle şansa maçlar alıyoruz. Tüm oyuncularımdan memnunum. Oynamayanlardan da memnunum. Basın bazı şeyleri kaşıyorlar ve ayıp ediyorlar.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler