Trabzonspor'da Shota depremi

Trabzonspor, Teknik Direktör Shota Arveladze ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Yayınlanma: 11.11.2015 - 16:08
Abone Ol google-news

<video:414565>

Trabzonspor, Teknik Direktör Shota Arveladze ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Bordo Mavili kulüpten yapılan açıklamada takımın, yeni bir teknik direktörle anlaşana kadar Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu yönetiminde çalışacağı ifade edildi. KAP'a yapılan bildirimde de Gürcü teknik adama 200 bin euro sözleşme fesih bedeli ödeneceği belirtildi.

İşte yapılan açıklama:

Teknik Direktörümüz Shota Arveladze ile karşılıklı görüşerek yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Kendisine kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.

Kulübümüz yeni bir teknik direktörle anlaşana kadar Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu takımımızın başında görev yapacaktır.

HURMA BİLDİRDİ

Trabzonspor'da son 7 maçta 5 mağlubiyet alınması sonucu camiadan yükselen sert eleştiriler üzerine yönetim Shota Arveladze ile yolların ayrılmasına karar verdi. Sportif Direktör Süleyman Hurma, bugün öğle saatlerinde tesislerde görüştüğü Shota'ya yönetimin artık kendisiyle çalışmak istemediğini bildirdi. Shota Arveladze'nin sözleşmesinin feshedilmesinin sebepleri arasında başarısız sonuçların yanı sıra Trabzon'da bir otelde, kongrede Hacıosmanoğlu'na muhalif kesimle bir görüşme yaptığı iddialarının da neden olduğu belirtildi.

YARIN AÇIKLAMA YAPACAK

Bu arada saat 17.30'daki antrenman öncesinde aracına binerken görüntülenen Shota Arveladze, gazetecilerin, "Bir açıklama yapacak mısınız?" sorusuna, "Yarın yapacağım" cevabını verdi. Öte yandan istifa ettiği söylentileri olan Sportif Direktör Süleyman Hurma ise, görevinin başında olduğunu belirtti.

Shota dönemi 4 ay 8 gün sürdü

3 Temmuz 2015'te Trabzonspor'la sözleşme imzalayan Shota ile 4 ay 8 gün sonra yollar ayrıldı.

Trabzonspor, ligde son olarak İstanbul Başakşehir'e deplasmanda 1-0'lık skorla mağlup olmuştu. Bordo-mavili ekip ligde 11 hafta geride kalırken 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. 14 puan toplayan Trabzonspor, puan tablosunda 12. sırada yer alıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler