Şota'nın ardından Tekelioğlu ile ilk antrenman

Trabzonspor’da teknik direktör Şota Arveladze ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör bulunana kadar takımı çalıştıracak olan Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu ilk antrenmanına çıktı.

Yayınlanma: 11.11.2015 - 18:53
Abone Ol google-news

Tekelioğlu, saha kenarında gazetecilere yaptığı açıklamada, antrenman öncesi oyuncularla bir görüşme yaptığını belirterek, "Biz kulübün hocasıyız. Alt yapıda antrenman yaptırdığım sırada bir telefon geldi. A takımda böyle bir durum hasıl olduğu ve ihtiyaç duyulduğu için biz de geldik. Biz Trabzonspor’un geçmişte olduğu gibi her zaman içerisinde olmuş bir insanız. Görev verildi. Bunun süresi nedir, ne değildir bunu konuşmaya gerek yok. Bir gün de olabilir bu süre. Sonuçta ben Trabzonspor’un sözleşmeli antrenörüyüm. Başkanımızdan talimat geldi. Biz de antrenmanı yapacağız" dedi.

Tekelioğlu, görevden ayrılmasının ardından Şota Arveladze ile görüşmediğini belirterek, "Futbolcularla görüşme yaptık, sohbet ettik. Şota Arveladze ile henüz görüşmedim. Ben A takıma dışarıdan gelen birisi değilim. Kulübün içerisinden gelen birisi olduğum için burada Şota hocayla görüşülmeyecek bir durum söz konusu değil" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler