Beşiktaşlı yıldız, Rıdvan Dilmen'i mest etti: "Sihirbaz"

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Torku Konyaspor'u 4-0 yenip sezonun ilk yarısını lider tamamladığı maçın ardından Ntvspor'da %100 Futbol programında konuştu.

Yayınlanma: 27.12.2015 - 22:02
Abone Ol google-news

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Torku Konyaspor'u 4-0 yenip sezonun ilk yarısını lider tamamladığı maçın ardından Ntvspor'da %100 Futbol programında konuştu.

İLK YARI DERSİNE İYİ ÇALIŞMIŞ
İlk yarıda dersini iyi çalışmış bir Aykut Kocaman vardı. Rakibi nasıl engelleyeceğini hesaplamış bir takımdı. Konyaspor'un 2 tane daha 4 yediği maç var. Galatasaray'dan 2 dakikada, Başakşehir'den 10 dakika içinde yediler.

BEŞİKTAŞ'IN ETKİLİ OLDUĞU AN...
Beşiktaş kapanan takımları açmak için uğraşıyor, pozisyonlar buluyor. Ama en tehlikeli olduğu zaman top rakipte olduğu zaman.

Beşiktaş kontratağı mükemmel oynuyorlar ama kazandıkları topu en mükemmel şekilde oynuyorlar.

OĞUZHAN TAM BİR SİHİRBAZ
Giren oyuncular Şenol Hoca'yı haklı çıkardı. Bir tane sihirbazı var. Oğuzhan bildiğin sihirbaz. Kuvvetlenmiş. Avrupa'nın en üst düzey takımında, en üst düzey oyuncu olur.

OĞUZHAN'I İZLEMEK İÇİN GELİRLER
Maça Oğuzhan için gidersin. Fenerbahçelisi de Galatasaraylısı da gider. Geçen haftanın yıldızı Sosa bu hafta yok, Gomez etkili, Gökhan istekli, Quaresma etkili.

BEŞİKTAŞ 80 GOL ATABİLİRDİ
Top rakipteyken ikinci bölgede pres 10 üzerinden 9,5. Sonuçlandırma da 10 üzerinden 9,5. Beşiktaş'ın 41 golüne kimse aldanmasın, 80 tane golü olabilirdi.

LİGİN ZİRVESİ İKİ TAKIMA KALDI
Beşiktaş öne geçtiği maçı kolay kolay kaybetmez. Konyaspor gol yediği zaman çözülme işine çare bulmalı. Ligin zirvesinin iki takıma kaldığını söylemek lazım.

QUARESMA YORUMU...
Gomez, Sosa, Oğuzhan futbolun emrettiğini oynuyorlar. Quaresma futbolun emrettiğini biliyor ama uygulasa... En büyük avantajı da taraftar çok seviyor. Takıma da çok uydu.

BEŞİKTAŞ İYİ ÇALIŞMIŞ
Beşiktaş'ta adale sakatlığı ile sık sık karşılaşmadık. Demek ki iyi çalışan ve kendine iyi bakan bir takım. Deparlı da oynuyorlar, ekonomik oynayan bir takım da değil.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler