Ronaldo, Roma'ya şans tanımadı!

Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında Roma'yı ağırlayan Real Madrid, yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo'nun bir gol bir asistiyle 2-0 geçerek çeyrek finale yükseldi.

Yayınlanma: 09.03.2016 - 09:33
Abone Ol google-news

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 rövanş maçında Real Madrid, sahasında Roma'yı ağırladı.

Santiago Bernabeu'daki mücadele, oldukça yüksek tempoda başlarken iki ekip de rakip kalede buldukları pozisyonları değerlendiremedi.

Real Madrid; Ronaldo, Bale ve Modric'le, Roma ise Dzeko ve Salah'la yarattığı önemli tehlikelerde golü bulamayınca mücadelenin ilk yarısı, 0-0'lık eşitlikle sona erdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısı, Real Madrid baskısıyla başladı. İkinci yarının ilk düdüğüyle birlikte Roma kalesini adeta ablukaya alan Zidane'ın ekibi, aradığı gole 64. dakikada Cristiano Ronaldo'yla ulaştı. Lucas Vazquez'in sağdan ortaladığı topa altı pas üzerinde iyi dokunan Portekizli süperstar, kariyerindeki 90. Şampiyonlar Ligi golünü attı.

Bulduğu golle daha da rahatlayan eflatun-beyazlılar, 4 dakika sonra farkı ikiye çıkardı. 68. dakikada hızlı gelişen Real Madrid atağında Ronaldo'nun pasıyla sol kanattan ceza alanına giren James Rodriguez, çapraz pozisyonda yaptığı vuruşla Szczesny'i bir kez daha avladı ve takımına tur kapısını iyice araladı.

İlerleyen dakikalarda karşılıklı ataklar sürerken özellikle iki ekibin kalecisi de başarılı kurtarışlarla başka gole izin vermedi.

İlk maçta olduğu gibi Bernabeu'da da 2-0 kazanan Real Madrid, bu sonuçla çeyrek finale yükselen taraf oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final kuraları, 18 Mart Cuma günü çekilecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler