Vodafone Arena para basacak

İnşaatında sona yaklaşılan Vodafone Arena'nın dış cephesine boydan boya LED panolar yerleştirecek olan Beşiktaş, bu alanları saati 50-100 Dolar'dan kiralayarak, ciddi bir gelir kalemi oluşturacak.

Yayınlanma: 12.03.2016 - 11:25
Abone Ol google-news

Son dönemde sponsorluk anlaşmaları konusunda önemli hamleler gerçekleştiren Beşiktaş yönetimi, kulübün kasasını dolduracak bir girişime daha imza attı.

Habertürk'te yer alan habere göre; siyah-beyazlı taraftarların heyecanla beklediği Vodafone Arena 'nın açılışı için gün sayan yönetim, yeni mabedin her köşesini değerlendirip kulübe nakit akışı sağlamayı planlıyor.

Önceki gün ünlü iş adamları ile stadı gezen Başkan Fikret Orman ’ın, son hamlesi ‘LED’ panolar oldu. Stadın dış cephesine boydan boya elektrikli LED panolar yerleştirilip ciddi bir para kaynağı sağlanacak ve kulübe bir gelir kapısı daha açılacak.

Kurulacak LED panolardaki reklam fiyatlarının saatinin 50 ile 100 Dolar arasında değişeceği öğrenildi.

BOĞAZ MANZARASI EŞLİĞİNDE YEMEK

Stadın her bölümünün kulüp için değerlendirileceğini ifade eden yönetici Yalçın Kaya Yılmaz, “Vodafone Arena bitince 24 saat yaşanabilir bir stat olacak. Özellikle deniz tarafında eşsiz lokantalar olacak. Taraftarımız yemeklerini boğaz manzarası eşliğinde yiyecek” ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler