Beşiktaş'tan kombine açıklaması!

Beşiktaş'ın 11 Nisan'da Süper Lig'de oynanacağı Bursaspor maçıyla kavuşacağı Vodafone Arena hakkında siyah beyazlı takımdan kombine açıklaması geldi.

Yayınlanma: 23.03.2016 - 11:00
Abone Ol google-news

Vodafone Arena Kombine bilet fiyatlarıyla ilgili Beşiktaş’tan açıklama yapıldı. Satın alınacak yeni kombinelerin önümüzdeki sezondan itibaren geçerli olacağı duyuruldu.

Siyah beyazlılar bu sezon kombine alan taraftarların kalan 3 maç olan Bursaspor, Kayserispor ve Osmanlıspor karşılaşmalarını izleyebilmek için bilet satın alması gerekeceğini duyurdu.

Beşitaş'ın resmi sitesinde yapılan açıklama şu şekilde:

"Vodafone Arena'dan kombine alan taraftarlarımızın kombineleri 2016-17 sezonu başından itibaren geçerli olacaktır.

11 Nisan'da Bursaspor ile oynayacağımız karşılaşmayla açılacak olan yeni yuvamız Vodafone Arena’da kalan iç saha maçlarımız olan Bursaspor, Kayserispor ve Osmanlıspor karşılaşmalarımızı izleyebilmek için kombine sahibi taraftarlarımızın bilet satın alması gerekecektir. Bu 3 müsabaka için kombine sahibi olan taraftarlarımız, koltuklarını her maç öncelikli olarak satın alma hakkına sahip olacaktır. Bilet satış detayları maçlardan önce açıklanacaktır.

Kombine kart sahibi taraftarlarımızın ardından, ikinci öncelik hakkı Konya Büyükşehir Torku Arena, Ankara Osmanlı Stadı, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı ve İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'ndaki maçlarımızdan bilet almış olan taraftarlarımıza sağlanacaktır.
Bu öncelik hakları sonrasında kalan biletler genel satışa sunulacaktır.

2016-17 sezonu kombine kart satışlarımıza yenilenen fiyatlarla BJK Plaza C Blok'ta bulunan Kombine Kart Merkezi'nde ve passo.com.tr internet portalında başlandı.

Yeni yuvamız Vodafone Arena'ya döneceğimiz 11 Nisan'daki Bursaspor maçının biletleri hakkında daha sonra açıklama yapılacaktır.

Taksitli Kombine Alımı:
Denizbank BJK Bonus 6 Taksit,
Garanti Bankası Bjk Bonus 6 Taksit,
Vakıfbank BJK Taraftar Kart 3+6 Taksit
Tüm taksitli işlemlerde %5.70 vade farkı uygulanmaktadır.

Bir Kişi Toplam 5 Arkadaşı İçin Kombine Satın Alabilir
Bir kişi en fazla beş kombine alabilir. Kombine alımında seçilen beş koltuğa ilgili PASSOLİG kart sahibi beş kişinin TC Kimlik veya Pasaport numarasının tanımlanması zorunludur. Lütfen kombine satın alma işlemini gerçekleştirmeden önce kombine tanımlanacak tüm taraftarların PASSOLİG kartı olduğundan emin olunuz.

Passolig Kart Sahibi Taraftarlarımızın Üyelik Aidat Ödemeleri:
Passolig kart almış olan taraftarlarımızın E-Bilet kullanım sürelerini www.passolig.com.tr veya BJK Plaza C blokta bulunan Kombine Satış Merkezinden uzatmaları gerekmektedir. Passolig kartların E bilet Kullanım süresi kartın alındığı tarihten itibaren 1 yıldır. Bu süreyi aşan kartların E-Bilet kullanım hakları kombinelerde dahil olmak üzere bloke olacak ve maçlara giriş yapamayacaklardır. www.passolig.com.tr üzerinden giriş yaparak kartınızın E-Bilet geçerlilik tarihini görebilir, dilerseniz başka banka kartlarınızla ya da Passolig kartınızdaki bakiyeyi kullanarak ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Divan Üyesi Taraftarlarımızın İndirimli Kombine Alımı:
Divan üyelik kartı ile beraber BJK Plaza C Blok 5. Katta bulunan Kombine Satış ofisinden kombinenizi indirimli alabilirsiniz. Divan üyeleri %10 indirimli kombine hakkından tüm tribünlerden yararlanabilecektir. İndirimli kombine alımında divan kurulu üyelerimizin bizzat kendilerinin başvuru yapması gerekmektedir.

Öğrenci Taraftarlarımızın İndirimli Kombine Alımı:
Öğrenci taraftarlarımız, öğrenci kimliğinin aslı ve fotokopisi ile beraber BJK Plaza C Blok 5. Katta bulunan kombine satış ofisinden kombine koltuklarını %10 indirimli satın alabilirler. Öğrenci indirimli kombine satışları yalnızca Güney Kale Arkası (Eski Açık) tribün için yapılmaktadır.
*Öğrenci kimliği arka yüzünde mevcut öğretim yılı bandrolü olması zorunludur.

Passolig Kart Başvuru Noktaları:
Passolig kart satınalımı BJK Plaza C Blok 5.kattan ve www.passolig.com.tr internet adresinden satın alınabilmektedir.
Kombine Satış Merkezi Çalışma Saatleri:
Haftaiçi : 10.00 – 19.00
Cumartesi : 10.00 – 19.00
Pazar : 11.00 – 17.00

Vodafone Arena Kombine Kart fiyatları ve koltukların konumuyla ilgili bilgiler aşağıdaki görselde yer almaktadır."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler