"Yükselişimizi sürdüreceğiz"

TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, İsveç ile oynanacak hazırlık maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Demirören, milli takım ruhunu Türkiye'nin her köşesine taşıyacaklarını ifade etti.

Yayınlanma: 23.03.2016 - 13:12
Abone Ol google-news

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim İsveç karşılaşması için hazırlanan maç kitapçığında görüşlerini sporseverlerle paylaştı.

Yıldırım Demirören; "Yükselişimizi sürdüreceğiz" başlığı altındaki yazısında "Yeniden zirveye çıkardığımız milli takım ruhunu Türkiye'nin her köşesine taşımak bizim önceliklerimizden birisi. Bu vesileyle Antalya'nın bu maça mükemmel bir şekilde ev sahipliği yapacağını düşünüyorum. Bu organizasyonda görev alan, katkıda bulunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Avrupa'nın güçlü futbol geleneğine sahip, önemli ekiplerinden birisi olan İsveç ile seyir kalitesi yüksek, dostluk seviyesi kusursuz bir maç olacağına inanıyorum. Yine bir galibiyetle, Fatih hocamızın liderliğinde milli takımımızın yükselişini sürdüreceğine de inancım
tam. Tüm futbolseverleri, milli takımımızın yanında olmaya, milli takım ruhunu statta, sokakta ve ekran başında yaşamaya, paylaşmaya davet ediyorum" dedi.
Demirören, İsveç ile seyir kalitesi yüksek, dostluk seviyesi kusursuz bir maç oynayacaklarında da vurgu yaptı.

TERİM: CİDDİ BİR PROVA
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ise "Maçın biletlerini günler öncesinden tüketerek ay-yıldızlı ekibimize sevgisini gösteren taraftarımıza, ortaya koyacağımız güzel futbolla karşılık vereceğiz" şeklinde konuştu.
Terim, "Ciddi bir prova" başlığı ile kaleme aldığı yazısında; "Turnuvaya az bir süre kaldı. Bu nedenle yapacağımız kamplar ve oynayacağımız özel maçlar büyük önem taşıyor. Kuzeyin güçlü temsilcisi İsveç'le, güneyin güzel ilinde yapacağımız karşılaşmayı da son derece ciddiye alıyoruz. Bu mücadelede oyuncularımızın son durumunu görme fırsatı bulacağız ve oyun felsefemizi tam anlamıyla yerleştirme adına gerekli rötuşları yapacağız. İsveç maçı bizim için ciddi prova.
Bu karşılaşmanın da yeni bir başarı hikayesi öncesi oynanan güzel bir maç olmasını diliyorum. Bu yaz Fransa'da düzenlenecek EURO 2016'da mücadele edecek iki takımın karşılaşmasının futbolseverlere keyif vereceğine inanıyorum. Bu karşılaşmanın özelliklerinden biri de tam 18 yıl aradan sonra milli takımımızın Antalya seyircisiyle buluşması olacak. Maçın biletlerini günler öncesinden tüketerek ay-yıldızlı ekibimize sevgisini gösteren taraftarımıza, ortaya koyacağımız güzel futbolla karşılık vereceğiz" şeklinde konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler