Bülent Tulun'dan Galatasaray açıklaması!

Bülent Tulun, Galatasaray'da yeniden göreve başlayacağı ve başkan Dursun Özbek'e Erdal Keser'i Sportif Direktör olarak önerdiği iddialarına cevap verdi.

Yayınlanma: 15.04.2016 - 09:05
Abone Ol google-news

Galatasaray’da Erdal Keser’in gelecek sezon Sportif Direktör olarak göreve başlayacağı ve Sarı-Kırmızılıların yeni teknik direktörünün onun yönlendirmesiyle belirleneceği şeklindeki iddialar gündemdeki yerini koruyor.

Galatasaray’da geçmiş dönemde Sportif Direktör, başkan danışmanlığı ve Almanya Altyapı Proje Koordinatörlüğü görevlerini üstlenen Bülent Tulun’un yeniden kulüpte aktif rol üstlendiği, hatta Erdal Keser ismini Başkan Dursun Özbek’e önerdiği yönündeki bilgiler camia içinde tartışma yarattı. Kendisine ulaştığımız Bülent Tulun, Cumhuriyet’in sorularını yanıtladı.

Başkan Özbek’in Galatasaray Lisesi’nden dönem arkadaşı olan Tulun, Erdal Keser’i Sportif Direktör olarak kendisinin önerdiği yönündeki haberler hakkında “Erdal Keser ile 2.5 yıldır görüşmedim, yüz yüze dahi gelmedim. Bu spekülasyonların nereden çıktığını inanın ben de bilmiyorum. Erdal Keser, doğru, dürüst, düzgün bir adamdır, futbol insanıdır. Eğer Galatasaray yönetimi bu yönde bir hamle yapmışsa ya da yapacaksa Galatasaray’a faydalı olacağını düşünüyorum” dedi.

Bülent Tulun, yeniden Sarı-Kırmızılı kulüpte çalışacağı hatta yeni teknik direktörün belirlenmesinde etkisi olacağı şeklindeki yorumlar için “Galatasaray’da yeniden görev alacağım, takıma teknik direktör baktığım, birilerini getirmeye çalıştığım gibi bir durumum yok. Bana bir şey sorarlarsa, elbette yardımcı olmaya çalışırım, sonuçta Galatasaraylıyım. Ama şu an böyle bir talep tarafıma gelmedi” ifadesini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler