Aziz Yıldırım: Yargıtay kararı gelmeden başkanlığı bırakmam

Fenerbahçeli taraftardan gelen baskılar ve alınan kötü sonuçların üzerine dün gece geç saatlerde yönetimindeki A Takımı ile bir araya gelen Aziz Yıldırım, bu kritik toplantıda da Yargıtay konusundaki kararını bir kez daha dile getirdi ve "Yargıtay'dan lehimize bir karar çıkmadan başkanlığı bırakmam" ifadelerini kullandı.

Yayınlanma: 17.10.2016 - 18:01
Abone Ol google-news

Fenerbahçe'de art arda alınan kötü sonuçların ardından Alanyaspor ile kendi evinde yaptığı karşılaşmanın 1-1 berabere bitmesi, bardağı taşıran son damla oldu. Maçla birlikte Fenerbahçe'li taraftarlar ile Aziz Yıldırım ile arasındaki ipler tamamen kopmuş ve sarı larciverli taraftarlar Aziz Yıldırımı protesto ederek istifa etmeye çağırmıştı.

Alanyaspor maçında Aziz Yıldırım için yapılan, "Yönetim istifa" tezahüratlarının yanı sıra mikro blog sitesi twitter üzerinden de "Aziz Yıldırım görevi bıraksın" kampanyası düzenleyen Fenerbahçeli taraftarlara, Fenerbahçe camiasına yakın isimler de destek verdi. Aziz Yıldırım'ın görevi bırakarak Ali Koç'un başkanlığı devralmasını isteyen Fenerbahçeli taraftarlar, diğer bir yandan da Sadettin Saran alternatifini gündemde tutuyor. Fenerbahçe taraftarı, Aziz Yıldırım'ın görevi bırakması konusunda ısrarcı tavrını sürdürürken; Yıldırım'dan "Yargıtay kararı çıkmadan görevi bırakmam" görüşü hala devam ediyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler