Arda Turan Türk basınına sert çıktı: Hepiniz gelin!

El Clasico'da Real Madrid'in attığı golden önce yaptığı faul nedeniyle ağır eleştirilere uğrayan Arda Turan, sosyal medya hesabından "Hepiniz gelin" diye tepki gösterdi.

Yayınlanma: 06.12.2016 - 16:06
Abone Ol google-news

Barcelona'nın, 1-0 önde olduğu Real Madrid maçında son dakika golüyle berabere kalmasının ardından eleştirilen Arda Turan, sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Marca gazetesi, Arda'nın El Clasico'dan sonra partiye gidip eğlendiğini yazdığı haberi Fanatik gazetesinin Türkçe'ye çevrilemsine tepki gösteren Arda, bu iddiayı Instagram hesabının Hikaye bölümden şiddetle yalanladı ve Türk basınına yüklendi: "Hadi bazıları her gün gerçek dışı haberler yapıyorlar. Bizimkiler de alıp her gün manşet yapıyorlar. Çok sağolun hepiniz gelin."

PARTİ İDDİASI

El Clasico’da Marcelo’ya yaptığı faulden sonra Barcelona’nın sahadan beraberlik ayrılmasının ardından fatura Arda Turan’a kesilmişti. Özellikle Katalan basını ciddi ciddi yıldız futbolcuyu eleştirmeye başladı. Arda Turan’ın El Clasico sonrası bir partiye katıldığı yönündeki iddialara son olarak Luis Suarez’in Altın Top Ödülü törenine katılmadığı için gözden düştüğü yönündeki haberler de eklendi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler