Fenerbahçe'de derbi hazırlıkları tam gaz

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda 5 Şubat Pazar günü saat 20.30'da Vodafone Arena'da Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Yayınlanma: 02.02.2017 - 14:48
Abone Ol google-news



Can Bartu Tesisleri'ndeki antrenmanı Hedef 1 Milyon Üye projesine destek veren ve Denizli'den gelen bir grup taraftar da izledi.

Teknik Direktör Advocaat yönetiminde saat 12.00'da başlayan antrenman 1 saat 20 dakika sürdü. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan futbolcular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından 3'erli gruplar halinde yapılan çift kale maçlarla antrenman tamamlandı.

EMENIKE VE VAN DER WIEL TAKIMLA ÇALIŞTI

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’nda son 16 turunda deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti. Bir süredir kadro dışı olan Emenike ile Van der Wiel’de takımla birlikte antrenmana katıldı. 

Bir süredir kadro dışı olan ve dün yönetimle gerçekleşen görüşmeler sonucunda affedilmeleri karara bağlanan Emanuel Emenike ile Van der Wiel de takımla birlikte çalışmalara başladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler