Kasımpaşa'dan G.Saray'a ağır darbe

Galatasaray; Trabzonspor'un yenildiği günde, Fenerbahçe ise Beşiktaş ile zorlu maça çıkacağı haftada Kasımpaşa'ya sahasında 3-1 mağlup oldu. Seyircisiz oynanan mücadelede Tolga Ciğerci 59'da kırmızı kart gördü.

Yayınlanma: 06.05.2017 - 20:55
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Galatasaray ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. TT Arena’da seyircisiz oynanan mücadeleyi sarı-kırmızılı ekip 3-1 kaybederek avantaj haftasında ağır yenilgi aldı.

Paşa’nın gollerini Castro (2) ve Turgut Doğan Şahin kaydetti. Aslan’ın tek golü ise 90+1’de Sneijder’den geldi. Tudor’un Bruma’yı 18. dakikada oyundan alması maçın skor yanındaki en flaş gelişmesi olurken, Tolga Ciğerci 59. dakikada çift sarı kartla oyun dışına gönderildi.

Galatasaray, Trabzonspor’la farkı açma ve Fenerbahçe’nin derbi oynayacağı haftada 3 puanı hanesine yazdırma şansını değerlendiremedi. Tudor’un öğrencileri 52 puanla 4. sırada yer alırken, gelecek hafta Gaziantepspor ile deplasmanda karşılaşacak. 40 puanla 7. sıraya yükselen Kasımpaşa ise düşme hattındaki Rizespor’u sahasında ağırlayacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler