Futbol dünyasından 'Hakkari saldırısı' mesajı

Hakkari’de meydana gelen saldırıya futbol dünyasından da tepki gecikmedi. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş, 8 askerin şehit olduğu saldırıyı kınayarak, taziye mesajı yayınladı.

Yayınlanma: 02.11.2017 - 11:21
Abone Ol google-news

Hakkari’de meydana gelen saldırıya futbol camiasından da tepki gecikmedi. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş, 8 askerin şehit olduğu saldırıyı kınayarak, taziye mesajı yayınladı.

Beşiktaş'ın resmi web sitesinden yayınladığı mesaj şu şekilde:

Milletimizin Başı Sağolsun! Teröre Lanet Olsun

Hakkari ili Şemdinli İlçesi'nde teröristlerle çıkan çatışmada 6 askerimiz ile 2 güvenlik korucumuzun şehit olduğunu, yaralı askerlerimizin bulunduğunu üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Milletimizin bütünlüğüne, birlik ve beraberliğine yönelik yapılan, amacına asla ulaşamayacak olan tüm bu hain terör saldırılarını bir kez daha lanetliyoruz.

Kahraman güvenlik güçlerimizin daima yanında olduğumuzu belirtir, şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, sevenlerine ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başsağlığı dileriz. Yaralı askerlerimize acil şifalar temenni ederiz. Milletimizin başı sağolsun.

Beşiktaş JK

Galatasaray ise saldırının ardından şu mesajı yayınladı:

Bugün Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, güvenlik güçlerimiz ile bölücü terör örgütü arasında çıkan çatışma sonrası 8 şehidimizin olduğunu üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Hain terör eylemini lanetliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Başta hayatını kaybeden vatan evlatlarının aileleri ve Türk Silahlı Kuvvetleri olmak üzere, tüm ülkemizin başı sağ olsun.

Vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimiz, ulusumuzun yüreğinde sonsuza dek yaşayacak...

Galatasaray Spor Kulübü

Fenerbahçe'nin mesajı ise şöyle:

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde teröristlerle girilen çatışma sonucu 8 askerimizin şehit olduğunu derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik bu hain saldırıları nefretle kınıyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, başta kederli aileleri ve yakınları olmak üzere tüm ulusumuza başsağlığı diliyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler