Milli Takım kadrosu açıklandı

A Milli Takım'ın Romanya ve Arnavutluk maçları aday kadrosu açıklandı. Kadroda Okan Kocuk, Uğur Demirok, Atila Turan, Erol Alkan, Kenan Karaman, Emre Akbaba gibi isimler de yer aldı

Yayınlanma: 03.11.2017 - 16:45
Abone Ol google-news

 

A Milli Takımımızın 9 Kasım'da deplasmanda Romanya, 13 Kasım'da Antalya'da Arnavutluk ile oynayacağı özel maçların aday kadrosu açıklandı.

A Milli Takım'a ilk kez davet alanlar:

Okan Kocuk - İstanbulspor
Erol Erdal Alkan - Dortdrecht
Atila Turan - Kayserispor
Emre Akbaba - Alanyaspor
Kenan Karaman - Hannover

10 İSİM YOK!

Öte yandan Mircea Lucescu, İzlanda ve Finlandiya maçlarında kadroda yer alan 10 isme davet yollamadı: Serkan Kırıntılı, Caner Erkin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Nuri Şahin (Bıraktı), Sabri Sarıoğlu, Arda Turan, Volkan Şen, Burak Yılmaz, Mevlüt Erdinç

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu tarafından belirlenen kadroda şu isimler yer alıyor

Milli Takım, 6 Kasım Pazartesi günü saat 12.00'den itibaren Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak.

Romanya ile yapacağı maça bu tesiste hazırlanacak A Milliler, 8 Kasım'da saat 11.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'nı kullanarak karşılaşmanın oynanacağı Cluj kentine seyahat edecek. A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve bir milli futbolcu, aynı gün saat 18.30'da müsabakaya ev sahipliği yapacak Dr. Constantin Radulescu Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Toplantıyı takiben A Milli Takımımız, statta maç öncesindeki son idmanını saat 19.00'da yapacak.

A Milli Takım, Arnavutluk karşılaşması için 10 Kasım Cuma günü saat 10.30'da Cluj'dan Antalya'ya hareket edecek. Teknik Direktör Lucescu ve aday kadrodan bir futbolcu, 12 Kasım Pazar günü maçın oynanacağı Antalya Stadyumu'nda düzenlenecek basın toplantısına katılacak. A Milliler, Arnavutluk karşılaşmasının hazırlıklarını saat 19.00'da yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

A Milli Takım kafilesi, Arnavutluk maçının hemen ardından İstanbul'a dönecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler