Aykut Kocaman'dan devam kararı

F.Bahçe Teknik direktörü İstanbul'a döndü, başkan Aziz Yıldırım'la görüşen Kocaman devam kararı aldı.

Yayınlanma: 07.11.2017 - 11:31
Abone Ol google-news


Futbolda kötü görüntü sergileyen Fenerbahçe'de  Başkan Aziz Yıldırım ve kurmayları başarısızlığı masaya yatırdı. Sarı-Lacivertlileri toplantıya zorlayan baş neden Başakşehir, Trabzonspor, Akhisar, Kayserispor ve Osmanlıspor maçlarındaki  puan kayıplarıydı. Teknik direktör Aykut Kocaman,  Osmanlıspor maçı sonrasında istifa edeceğini gündeme getirmiş ancak bu açıklaması netlik kazanmamıştı. İki günlük tatilini tamamlayarak dün sabah İstanbul'a gelen Fenerbahçe teknik direktörü, yönetim kurulu toplantısı öncesinde Başkan Aziz Yıldırım ve  kardeşi Ali Yıldırım'la bir araya geldi. Kocaman, bırakmak istediğini söyledi, ardından bazı  futbolcuları şikayet ederek, “ Bilhassa kadroya giremeyen, az süre alanlar sahaya çıktıklarında hiçbirşey yapmadılar. Bunlar beni açıkcası sabote etti” ifadelerine yer verdi.

Kocaman tesislerde

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman'ın, takımın 16.00'da yapacağı antreman için Samandıra Can Bartu tesislerine giriş yaptığı öğrenildi.

Kocaman 2012-13’te vazgeçmişti 

Aykut Kocaman, Fenerbahçe’deki ilk teknik direktörlük döneminde istifa ettiğini açıklayıp sonradan geri adım atmıştı. Kocaman, 22 Aralık 2012’de Kadıköy’de oynanan ve 3-1 kaybedilen Karabük maçının ardından yaptığı açıklamada, “Bu şerefli görevi burada bırakıyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum” demişti. Bu sözlerden sonra yönetimin baskısı üzerine Kocaman, kararından vazgeçmişti. 52 yaşındaki teknik adam, sezon sonunda  bir kez daha istifa ederek görevinden ayrılmıştı.

Janssen de 3 hafta yok

Fenerbahçe tel tel dökülüyor. Sarı lacivertlilerde Osmanlı maçında yaşadığı sakatlıklar nedeniyle 3 hafta sahalardan uzak kalacak Valbuena ve Isla'dan sonra bir kötü haber de Hollandalı futbolcu Vincent Janssen'den geldi. Dizinden sakatlık yaşayan forvet oyuncusu, Hollanda Milli Takımı kadrosundan çıkarıldı. Yapılan kontroller sonrasında Janssen'in 3 hafta gibi bir süre takımdan ayrı kalacağı öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler