Şaşırtan doluluk... Turistler akın etti

MUĞLA’nın Ortaca İlçesi’ndeki ünlü İztuzu Plajı ve çamur banyolarıyla bilinen Dalyan Kanalı, Ekim ayında şaşırtan bir doluluk yaşıyor.

Yayınlanma: 09.10.2015 - 13:44
Abone Ol google-news

Tur otobüsleriyle getirilen yerli ve yabancı turistler, denizin ve kumun tadını çıkarıyor. Marmaris ve İçmeler’den her gün teknelerle getirilen yerli ve yabancı turistler, dünyanın en iyi 10 plajı arasındaki Dalyan ve İztuzu Plajı’na taşınıyor.

Fethiye’deki teknelerin de katılımıyla sezonda günlük ortalama 2 bin misafirin geldiği plaja yine Bodrum, Marmaris, Köyceğiz, Ortaca, Sarıgerme, Dalaman ve Göcek’den tur otobüsleriyle turist taşınıyor. Önceki yıllara oranla bu sene Ekim ayında havaların iyi gitmesi nedeniyle turist sayısında gözle görülür oranda artış yaşandı.

Marmaris’teki otellerinden alınan turistler teknelerle Fosforlu Mağara ve Akvaryum Koyu’na getiriliyor. Buralarda yüzen tatilciler ardından İztuzu Delikli Ada’da küçük teknelere biniyor. Bir saatlik İztuzu Plajı’ndaki yüzme molasının ardından yine küçük teknelerle labirenti andıran Dalyan Kanalı’ndaki sazlıklar arasında çamur banyolarına geçiliyor.

Kaya mezarları önünde durdurulan teknelerde fotoğraf molası verilerek rehberler aracılığıyla mezarlar hakkında bilgiler aktarılıyor. Animasyonlara devam edilen teknelerde Sabah 09.30’da başlayan tur saat 19.00’da sona eriyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler