Yeni başlayanlar için E-Ticaret

Dünyada ve Türkiye’de her yıl düzenli olarak büyümeye devam eden e-ticaret ekosistemi, süphesiz ki şu an cazip bir mecra durumunda. Hem bireysel, hem kurumsal anlamda sayısız girişimcilik teşebbüsü ve düşüncesi mevcut.

Yayınlanma: 02.04.2014 - 15:38
Abone Ol google-news

Ancak her girişimcilik çabası girişime dönüşmüyor ya da her girişim başarılı olamıyor. Bunda en önemli sebeplerden birisi, e-ticaretle ilgili yeterli bilgiye sahip olmadan, yeterli etüd ve fizibilite çalışmasına girmeden sadece “iyi bir fikir” veya “sermaye” temelinden yola çıkmak oluyor.

E-Ticaret konusunda İnternette sayısız Türkçe kaynağa ulaşmak mümkün. Ancak yola henüz çıkmış olanların bu devasa bilgi yığının içerisinde işlerine yarayan bilgiyi ayrıştırması zor ve zahmetli bir süreç. E-Ticaretle ilgili yalın ve anlaşılır e-kitap sayısı ise yok denecek kadar az şu an. Yeni Başlayanlar İçin E-Ticaret, bu eksikliği doldurmak amacıyla internet girişimciliği temelli bir e-ticaret başlangıç kılavuzu olarak Ümit Büyükyıldırım tarafından hazırlandı.

E-ticaret yönetici kimliğiyle edindiği tecrübeleri yeni girişimcilere aktarmak isteyen Ümit Büyükyıldırım, sektördeki bu eksiği gidermek adına ücretsiz bir ekitap hazırlayarak dijital platformlarda paylaşıma sundu. 

E-ticaret girişimciliğine adım atmak isteyen ve sektörün içerisinde olan herkes için okunması faydalı olan bu e-kitaba aşağıda bağlantılardan erişebilirsiniz.
https://www.mobidik.com/e-kitap/2783/yeni-baslayanlar-icin-e-ticaret
http://issuu.com/umitbuyukyildirim/docs/yeni-baslayanlar-icin-e-ticaret


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler