Amelie Lens performansı bu gece

Elektronik müzik ve tekno camiasının yeni yıldızlarından Amelie Lens, bu akşam Zorlu PSM’de özel bir performansa imza atacak. “Dünya da hayallerim de çok büyük” diyen Belçikalı genç DJ’in iki sahnede eşzamanlı olarak gerçekleşecek “Exhale by Amelie Lens” başlıklı performans saat 23.00’te başlayacak.

Yayınlanma: 20.06.2019 - 23:43
Abone Ol google-news

Yakın gec¸mis¸in en bu¨yu¨k bas¸arı hikâyelerinden biri olarak go¨z ac¸ıp kapayınca kadar kendini modern techno’nun zirvesinde bulan Amelie Lens, bu meteorik yu¨kselis¸ini du¨nyanın her ko¨s¸esindeki sold-out performansları, lider sanatc¸ıların destegˆi ve henu¨z kurdugˆu Lenske plak s¸irketiyle tac¸landırdı. Belc¸ika’nın son yıllarda du¨nyaya sundugˆu en heyecan verici isimlerden olan ve “bir fenomen” olarak tanımlandıgˆı Mixmag tarafından 2018’in en iyi ikinci DJ’i sec¸ilen Amelie Lens, 21 Haziran’da kendi imzasını tas¸ıyan techno konseptli ‘Exhale’ turunu I·stanbul’a getiriyor!

Label Project ve Zorlu Performans Sanatları Merkezi is¸birligˆiyle, ana tiyatro sahnesi ve Studio’da es¸zamanlı gerc¸ekles¸tirilecek olan gecede Lens’e canlı performansıyla AIROD, Farrago, Milo Spykers ve lokal sahneden Gräfin es¸lik edecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler