Kadıköy’de sanata yeni alan

Bir grup sanatçının hayallerini hayata geçirmek amacıyla Kadıköy’deki boş bir dükkânda dört ay içinde kurduğu Koma, 29 Kasım akşamı kapılarını sanatseverlere açacak.

Yayınlanma: 23.11.2019 - 23:55
Kadıköy’de sanata yeni alan
Abone Ol google-news

 Yeni sanat mekânı, her ay farklı disiplinlerden birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak. Koma; tiyatro, sinema ve müzik alanlarında çağdaş iç yapımlar üretmek üzere kuruldu. Ancak aralık ayından itibaren performans, dans, atölye, söyleşi ve seminerlere de ev sahipliği yapacak. Koma’nın bünyesinde üreteceği işleri tasarım ve teknoloji anlamında destekleyecek altyapıya da sahip olduğu belirtiliyor.

Bu yeni mekânda bir iç yapım işbirliği olan tiyatro oyunu “Bahane”nin prömiyeri ile 30 Kasım Cumartesi akşamı etkinlikler başlayacak. Yine bir Koma iç yapımı olan bir başka tiyatro oyunu “Teessür”ün mekâna yönelik yeni tasarımının prömiyeri ise 4 Aralık Çarşamba akşamı yapılacak. Koma işbirliği projeleri kapsamında çalışılacak olan Merve Engin işi “Acqua 

Minerale” de 19 Aralık Perşembe akşamı prömiyer yapacak. Mekânın misafir prömiyeri ise Berika Collective’in yeni performans düşüncesi “DreamBazaar”. Mekânda çarşamba günleri Öteki Sinema işbirliği ile gece sineması kuşağı yapılacak. Adres: Hasanpaşa Mah. Derici Zeynel Sokak No: 15/A Kadıköy - İstanbul. İletişim: 0537 526 53 36. ([email protected]). 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler