4 milyon dolar bütçeli 'Reis' filminin çekimine başlanıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hayatını anlatan 4 milyon dolar bütçeli 'Reis' filminin çekimleri başlıyor. Erdoğan’ı, 200 aktör arasından seçilen Reha Beyoğlu oynarken eşi Emine Erdoğan’ı ise Özlem Balcı canlandıracak.

Yayınlanma: 14.01.2016 - 16:31
Abone Ol google-news

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını konu alan ‘Reis’ filminin çekimleri önümüzdeki hafta başlıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı oynaması için 200 oyuncu arasından Reha Beyoğlu’nda karar kılındı. Çekimlerin yapılacağı mekan ve platolar için 4 milyon dolar harcandı.

Yapımcılığını Ali Avcı, yönetmenliğini Hüdaverdi Yavuz’un yaptığı film Kıbrıs, Bursa ve İstanbul’da çekilecek. Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ı Özlem Balcı oynayacak. Diğer oyuncu kadrosu şöyle: Ufuk Bayraktar, Abidin Yerebakan, Orhan Aydın, Ali Yaylı, Alper Türedi, Aydan Çakır, İsmail Hakkı, Volkan Başaran, Yener Gürsoy ve Ercan Demirel.

Emine Erdoğan’ı en sevdiği oyuncu oynayacak
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, İstanbul’da bir törende TRT 1’deki ‘Seksenler’ dizisinin oyuncularıyla karşılaşmış; Erdoğan dizide ‘Yıldız’ rolünü oynayan Özlem Balcı’yı görünce, “Bak Emine en sevdiğin oyuncuyu bulduk” demişti.

Reha Beyoğlu kimdir?

İstanbul doğumlu olan Reha Beyoğlu aslen Giresunlu’dur. Beyoğlu, Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuar Bölümü mezunu.

Reha Beyoğlu Reis filminden önce 2013 senesinde Atatürk’ün fedaisi ”Topal Osman” filminde Atatürk’ün korumalığını yapan Yarbay Osman” rolünü üstlenmişti.  Reha Beyoğlu daha önce, “ Av Mevsimi”, “Umuda Yolculuk”, Unutulmaz”, “ Fatmagül’ün Suçu Ne?” gibi yapımlarda rol almıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon