Jaguar yeni SUV modelini duyurdu

Spor otomobillerden ilham alan tasarımı ile E-PACE, Jaguar’ın tamamen elektrikli ilk SUV modeli olan I-PACE Concept ve Yılın Otomobili ödülünü kazanan F-PACE modelinin ardından Jaguar PACE ailesinin en yeni üyesi olarak yerini aldı.

Yayınlanma: 17.07.2017 - 17:07
Abone Ol google-news

E-PACE kilometerde 125 gram karbondioksit değerine sahip temiz ve hızlı tepki veren 150 beygir dizel motordan, 0-100 kilometreye 6.4 saniyede ulaşan sportif 300 beygirlik benzinli motora kadar yalnızca Ingenium benzinli ve dizel motorları içeren ilk Jaguar modeli olacak.

E-PACE, sınıfının en fazla bağlantı olanağı sunan ve en akıllı otomobilleri arasında olacak. Yeni nesil dokunmatik bilgi-eğlence sistemi, Jaguar Land Rover’ın InControl uygulamaları aracılığıyla Spotify gibi favori uygulamalara erişim sağlıyor.

E-PACE aynı zamanda yenilikçi Aktivite Anahtarı ile sunuluyor. Su geçirmez ve darbelere dayanıklı bileklikte yer alan entegre RFID aktarıcısı, sürücünün ana anahtarı otomobilde kilitleyip koşu, yüzme veya bisiklete binme gibi aktivitelerin keyfini çıkarmasını sağlıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler