“Sergen’li yükseliş suniydi”

Rıdvan Dilmen ilginç açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 14.02.2020 - 22:16
“Sergen’li yükseliş suniydi”
Abone Ol google-news

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen Başakşehir maçını TV’de yorumlarken  Beşiktaş’ı eleştirdi. Dilmen TFF ve Galatasaray ile ilgili de konuştu.

Rıdvan Dilmen: "Kulübün ekonomik yapısı da performansı etkiler. Özellikle yabancı oyuncularla oynadığınızda, konsantrasyon düşer. Türkiye'ye niye geliyor? Para kazanmaya geliyor. Sergen Yalçın ile yükselişin suni olduğunu da görüyordum ben. 

Galatasaray, Kadıköy'de kazanırsa, şampiyonluk için ciddi aday olacak.

Fatih Altaylı Habertürk'te bir yazı yazmış, Nihat Özdemir'i güya biz getirmişiz, Hüsnü bey'i biz getirmemişiz... Devam eden saha dışı faktörlerin bir parçası olduğunu düşünüyorum Fatih Altaylı yazısının. Bunun altında neler olduğunu ben biliyorum.

Ben Nihat beyin federasyon başkanı olmasını doğru bulmuyorum, sezon başında da söyledim. Devlet ile işi olduğunu da söylüyorum, tam bağımsız olması gerektiğini söylüyorum.

Ben Nihat beyin federasyon başkanı olmasını doğru bulmuyorum, sezon başında da söyledim. Devlet ile işi olduğunu da söylüyorum, tam bağımsız olması gerektiğini söylüyorum.  Ben TFF'de, kurullarda ne kimseye kefil oldum, ne çıkardım. Sadece bir kişiyi çıkardım, kendimi çıkardım. Milli takım sorumluluğu vermek istediler, istediğin maaşı verelim dediler, kabul etmedim, ben kendimi çıkardım.

tane Türkiye var, deli deli şeylerle uğraşmamak lazım. Ben buradayım, istediği zaman gelirler, beni de Türkiye'ye rezil ederler, edemezlerse de kendileri rezil olurlar. Herhangi bir TFF yöneticisi, MHK yöneticisiyle alakam var mı? Bunlar toplumu germektir."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler