Erdoğan, İmamoğlu'na randevu verecek mi? Açıklama geldi

AKP Sözcüsü Ömer Çelik MYK sonrası açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP'nin İstanbul Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu'nun ve sanatçı Fazıl Say'ın tekliflerine olumlu yanıt verdiğini duyurdu.

Yayınlanma: 08.01.2019 - 18:13
Abone Ol google-news



AKP Sözcüsü Ömer Çelik MYK sonrası açıklamalarda bulundu. Çelik'in açıklamalarından başlıklar şöyle:

"Genel Başkanımız sahaya inmiş durumda. Normalde bizim miting takvimimiz seçime bir buçuk ay kala başlayacak. Bu hafta sonu da bazı illere gidecek. Manifestoyu açıklayacağımız tanıtım toplantımızı 31 Ocak günü yapacağız. Ortak mitinge sıcak bakıyoruz.

Futbol kulüplerinin borçları

CHP en son futbolu buldu. Futbolla kavga ederek siyasi tarihe geçecekler. Ziraat  Bankası çiftçi ile bağından gurur duyarlar. Çok büyük bir banka haline gelmiştir. Futbol alanında bu devrimci adım atıldıktan sonra dünya standartlarının yakalanması konusunda da adımlar atılacaklar. Bu futbol hayatımıza büyük bir katkı sağlayacaktır. Borç silme diye bir şey yoktur. Bu sadece bir yapılandırmadır.

Enflasyon rakamları ile oynadığımızı söylüyorlar. En hassas olduğumuz konu istatistik kurumumuzun bağımsız olmasıdır. Dİolayısıyla TÜİK yüksek standart ile bu işi yapmaktadır. Gizlenen, saklanan bir hesap yok. Kılıçdaroğlu'nun argümanları doğru değil. "

Erdoğan, İmamoğlu ve Say ile görüşecek

Çelik, İmamoğlu'nun randevu talebine Erdoğan'ın olumlu yanıt verdiğini ve bu hafta görüşeceklerini söyledi. Çelik, "Cumhurbaşkanımız Fazıl Say'ın konserine katılmak istiyor. Cumhurbaşkanımızın programında bir sıkıntı olmadığı takdirde konsere olumlu karşılık vermeyi düşünüyorlar." diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler