Aylin Nazlıaka'ya büyük şok

CHP'nin Etimesgut Belediye Başkan adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik açıklandı. Etimesgut için ismi gündeme gelen ve sosyal medyada kampanya başlatılan Aylin Nazlıaka, "Ankara'da seçim kazanmak için Etimesgut ilçesini almak çok önemli. Etimesgut adayı olursam, zafer vaat ediyorum" demişti.

Yayınlanma: 07.02.2019 - 11:22
Abone Ol google-news

PM ve MYK'nin verdiği yetki çerçevesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun belirleyeceği ilçeler arasında bulunan Ankara'nın Etimesgut ilçesinde düğüm çözüldü.

Etimesgut Belediye Başkan adayı olarak eski Yargıtay hakimi de olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik'in ismi açıklandı.

AYLİN NAZLIAKA İSMİ GÜNDEME GELMİŞTİ

Etimesgut ilçesinde eski CHP milletvekili Aylin Nazlıaka'nın ismi gündeme gelmişti. CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş'ın Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşerek, Etimesgut için eski Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın aday gösterilmesini istediği ileri sürülmişti.

SOSYAL MEDYADA KAMPANYA 

Nazlıaka için dün akşam sosyal medyada kampanya başlatılmış ve #EtimesgutaAylinBaskan etiketi TT listesine girmişti. Ancak, sosyal medyada başlatılan kampanya Nazlıaka için yeterli olmadı ve ismi adaylar arasında yer almadı. 

'ETİMESGUT ADAYI OLURSAM ZAFER VAAT EDİYORUM'

Nazlıaka, "Ankara'da seçim kazanmak için Etimesgut ilçesini almak çok önemli. Etimesgut adayı olursam, zafer vaat ediyorum" ifadesini killanmıştı.

<haber-yatay:1235622,1235590>

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler