Özhaseki: Burada kocaman bir yalan var

AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, CHP adayı Mansur Yavaş hakkındaki sahte senet iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Özhaseki, "Yıllarca ticaret yaptım, hukuk tahsili yaptım bu kadar kirli ilişki yumağı görmedim" dedi.

Yayınlanma: 15.03.2019 - 10:30
Abone Ol google-news

Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Mehmet Özhaseki, CHP adayı Mansur Yavaş hakkındaki sahte senet iddialarına ilişkin açıklamalarda bulunuyor. Özhaseki'nin konuşmasından satır başları:

<haber-dikey:1293279,1289896,1293098,1293337>

"Şu ana kadar ortaya atılan belgelerden anladığım kesinleşmiş bir mahkeme kararı oldu. Senet üzerindeki imzanın sahte olduğu, hükmün kesinleştiği. Ortada bir sahte senet var. Bir de 500 bin liraya yakın cezası var. Karşılıklı onlarca suçlama var. Kirli ilişkiler bütünü. Birkaç soru sormak istiyorum, dürüstlükle cevap vermesini istiyorum.

Yıllarca ticaret yaptım, hukuk tahsili yaptım bu kadar kirli ilişki yumağı görmedim. Açıldıkça matruşka gibi sıkıntılar gelecek diye tahmin ediyorum. Bu senedi kim düzenledi? Benim büromda senedi önümde imzaladı dediğiniz mahkeme kayıtlarında. Nasıl oluyorsa o şahsa ait olmadığı raporlarda geçiyor.

Burada kocaman bir yalan var. Bu yalanı kim söylüyor. Bu kadar büyük meblağlı seneti hangi iş karşılığında aldınız. Hangi hizmeti verdiniz? Avukatlık ücreti ise vekaletname var mı? Danışmanlık karşılığında ise sözleşme var mı? Avukat değilseniz danışmanlık hizmetiniz yoksa bu kadar büyük parayı hangi maharetiniz karşılığında almak istiyorsunuz? Bunları sormak hakkımız. Kendisi bu sorulara yanıt vermedikçe dedikoduların önüne geçemez.

Sözleşme ve vekalet düzenlememe nedenini vergi kesintisi olarak gösteriyor. Bu vergi kaçırmaya teşebbüs değil mi? Bu izahınızı ahlaki buluyor musunuz? Bu durumu partililerinize nasıl anlatacaksınız? Sen vergi kaçır, öbürü kaçırsın. Bunları sözleşmeye dökme pişkin pişkin ortalıkta gez. Hayretler içerisinde izliyorum.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler