'Berkin Elvan’a hakaret seansları düzenleyip..'

Bahçeli: Berkin Elvan’a hakaret seansları düzenleyip kutuplaşmayı azdıranlar, kaybolan masum canların bedelini ödemelidir.

Yayınlanma: 02.04.2015 - 21:53
Abone Ol google-news

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptığı açıklamada, "Berkin Elvan'a hakaret seansları düzenleyip kutuplaşmayı azdıranlar, kaybolan masum canların bedelini ödemelidir. 1 Nisan'da Çağlayan ve Vatan Caddesi'ndeki kanlı niyetleri tespit edemeyen, engelleyemeyen kim varsa dökülen kanda parmak izi vardır" ifadelerini kullandı.

MHP Lideri Bahçeli Twitter hesabı üzerinden gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli'nin takipçileriyle paylaştığı mesajları şöyle:

"Açıkça şunları söylemeliyim ki, Türkiye çok şiddetli güvenlik ve asayiş krizi; adalet ve ahlak kaosu; vicdan ve hoşgörü kargaşası yaşıyor. Dayanışma ruhu yaralanıyor, güven duygusu zayıflıyor, işbirliği kanalları zedeleniyor, ortak hatıra ve emanetler zehirleniyor. Yazık ki, manevi zayiat günden güne büyüyor, istismar felaketi gün be gün güçleniyor, fitne kuşatması gün aşırı takviye ve tahkim ediliyor. Bir ülke düşünün, semt pazarında eşiyle birlikte alışveriş yapan bir asker ensesinden vuruluyor, ancak çözüm var diye susuluyor. Bir ülke düşünün, sivil kıyafetle çarşıya çıkan askerler şehir meydanında şehit ediliyor, fakat süreç işliyor diye sessiz kalınıyor. Bir ülke düşünün, devleti yöneten kadrolar tepeden tırnağa yolsuzluğa bulaşıyor, rüşvete batıyor, ama darbe diye her iddia reddediliyor. Bir ülke düşünün, milli varlığını öğütmeye, milli kimliğini yok etmeye çalışanlar el üstünde tutuluyor, göklere çıkarılıyor. Bir ülke düşünün, adliyeye ellerini kollarını sallayarak giren teröristler savcı öldürüyor, adaleti kana buluyor, insanlığa kıyıyor. Buna karşılık birileri de çıkıp milli duruştan, terörle mücadeleden bahsediyor; cenaze merasimine katılanların çetelesini tutuyor. Hakikaten Türkiye’de gölge oyunu sahneleniyor; çadır tiyatrosu gösteriliyor; devleti yönetenlerin alayı milletle alay ediyor. Terör örgütlerini esas duruşta selamlayanların, teröre karşı gevşek duranların yeri milli duruş değil, milli nefrettir. Buruşmuş yüzlerinden nifak yayılanlar milliliği değil, içine düştükleri kirliliği, hangi terör örgütlerini kiraladıklarını açıklamalıdır. Berkin Elvan’a hakaret seansları düzenleyip kutuplaşmayı azdıranlar, kaybolan masum canların bedelini ödemelidir. 1 Ocak’ta Dolmabahçe’de, 6 Ocak’ta Sultanahmet’te, 31 Ocak’ta Taksim’de DHKP-C iblisine ölüm emri verenler bunun hesabına katlanmalıdır. 1 Nisan’da Çağlayan ve Vatan Caddesi’ndeki kanlı niyetleri tespit edemeyen, engelleyemeyen kim varsa dökülen kanda parmak izi vardır. Kiralık ev, yuva; kiralık vicdan, yıkımdır. Kiralık işyeri geçim kapısı, kiralık kalem ve zihin iflas ve imha beyannamesidir. Terörle yolları kesişenler milli iradeyle kararacaklardır. Bu hesap, emin olun mahşere kalmayacak, bu dünyada görülecektir. Teröriste terörist diyemeyen, kalbi milli vicdanla atmayan sanatçı artıkları, insan suretleri de eninde sonunda tökezleyip düşeceklerdir."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler