Demirtaş'tan koalisyon açıklaması!

HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş seçim sonuçları ve koalisyon hakkında son dakika bir açıklama yaptı. Demirtaş, 'HDP ile yan yana durmak ancak size şeref kazandırır.' dedi.

Yayınlanma: 10.06.2015 - 10:30
Abone Ol google-news

<video:295789>

HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş seçim sonuçları ve koalisyon hakkında flaş bir açıklama yaptı. Demirtaş olası koalisyon için 'HDP ile yan yana gelemeyiz diyenler var. HDP ile yan yana durmak ancak size şeref kazandırır. Bizimle yan yana duranlar şerefli, onurlu duruşumuzdan sahiplenmiş olurlar.' dedi.

“HDP HEDEF HALİNE GETİRİLMİŞ DURUMDA”

Şu anda ülkenin bir çok yerinde HDP hedef haline getirilmiş durumda. Halk bir tercihte bulundu. Herkesin saygı duyması lazım. Partimizle ilgili meşruiyet tartışması yapan zavallıdır. Ne kadar da saldırsalar da  HDP duruşunu gösterecek. Biz kurbanlık koyun da değiliz.

“KENDİMİZİ BORÇLU HİSSEDİYORUZ”

Türkiye halklarına kendimizi borçlu hissediyoruz. Kriz, kaos yaratamayacaklar. Bizim olgun duruşumuz olmasaydı bugün ülkede nefes alınamayacak hale gelinecekti.

“EMANET OYLARLA BARAJI AŞMADIK”

Biz yüzde 13.02’ye yakın oy aldık. Bunun içinde bir tane bile emanet oy varsa değerlidir. Fakat biz emanet oylarla barajı aşmış değiliz. Güçlü bir tabanımız var. HDP tümüyle emanet oylarla buradadır yaklaşımı doğru olmaz elbette.

HDP ile yan yana gelemeyiz diyenler var. HDP ile yan yana durmak ancak size şeref kazandırır. Bizimle yan yana duranlar şerefli, onurlu duruşumuzdan sahiplenmiş olurlar.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler