Şafak Pavey: Stalin kafası

Bugün TV’nin yayınına katılan CHP Milletvekili Şafak Pavey, “Şu anda tarihe tanıklık ediyoruz. Türkiye böyle bir şey görmedi ve bunun tek nedeni; çaldılar, yakalandılar ve ülkeyi başımıza yıkıyorlar” dedi.

Yayınlanma: 28.10.2015 - 12:52
Abone Ol google-news

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koza İpek Medya grubunun Mecidiyeköy'deki binasına destek ziyaretleri sürüyor. CHP Milletvekilleri Mahmut Tanal, Eren Erdem, MHP İstanbul İl Başkanı Bülent Karataş'tan sonra CHP İstanbul Milletvekili Şafak Pavey de destek ziyaretine geldi.  
 
POLİSLE TARTIŞMAYI ANLATTI

Polisle aralarında yaşanan arbede konusunda açıklama yapan MHP İstanbul İl Başkanı Karataş, "Canlı yayına davetliydik. Bu adaletsizliğe duyarsız kalmamak adına biz buraya geldik. Polis de görevini yapıyor. Sadece yardımcımı içeri almama konusunda gerginlik oldu" dedi.
 
AMAÇ SEÇİMLERİ ETKİLEMEK

Bina önünde toplanan kalabalığa seslenen CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal da, " Emniyetten istediğimiz şudur; iktidarın polisi olmayın. Partinin polisi olmayın" dedi. 22 şirketle ilgili kayyum kararını gösteren Tanal, "Bu 22 şirketle ilgili sadece televizyonlara ve gazetelere baskın yaptılar. Amaçları televizyonları susturmaktır. Seçim sonuçlarını etkilemek için bunu yapıyorlar" diye konuştu.
 
STALİN KAFASI

Şafak Pavey de, " Fikirler cebren ve hile ile susturulamaz. Yani şuanda 'stanilist' bir hükümetin davranış biçimine şahit oluyoruz" dedi. Pavey, "Tarihi bir tanıklıkta bulunuyoruz. Bunu yapmalarının sebebi basit, darbe gibi üst sözcüklerle anlatmayayım. Çaldılar, yakalandılar. Şimdi de ülkemizi başımıza yıkıyorlar" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler