Erdoğan: Adalet yerini buldu

Yolsuzluk operasyonunda verilen tahliye kararlarını yorumlayan Erdoğan, "Adalet yerini buldu" dedi.

Yayınlanma: 28.02.2014 - 17:49
Abone Ol google-news

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet skandalı kapsamında düzenlenen operasyonda tutuklanan eski bakan çocukları ve Rıza Sarraf'ın tahliye edilmesine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan ilk yorum geldi.

Partisinin Balıkesir mitingine katılan Erdoğan, mitingin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Erdoğan, tahliyeler için "Adalet yerini buldu" dedi.

Erdoğan, Kuvayi milliye Meydanı'ndaki mitingin ardından açılışını yaptığı üniversite hastanesinden ayrıldığı sırada Reza Zarrap ve eski bakanların çocuklarının tahliye edilmesiyle ilgili soruları yanıtladı. Babakan Erdoğan, "Değerli arkadaşlar, şimdi doğrusu benim beklentim bu istikametteydi. Çünkü bu son gelişmeleri gördükten sonra yargı süreci içerisinde özellikle on binlerce dinleme olayları bütün bunlar yargıdaki gelişmelerini ne istikamette nasıl ve bu parelel yargı ki, bunu bir kısım paralel yargı çok haksız mesneti olmayan adımlar attı. Ben er geç hak yerine bulacaktır diye bir tenennim vardı. Hak yerini buldu. Temenni ederim ki buna benzer çok mağdur insanlar vardı. o mağdur olan insanlarda hakkın tecellisiyle inşallah bu hapishanelerden biran önce çıkma fırsatını bulsunlar, Bu bir yargı sürecidir. Buraya yürütme olarak başbakan olarak bizim müdahale ikmanımız söz konusu değil. Bugün mevcut gelişme bir çok şeylerin önünün açıldığını veya açılacağını gösteriyor. Temennim o ki bu iş süratle gelişsin ve bu mağdurların durumu bir çözüme kavuşsunö dedi. Açıklamanın ardından hastaneden ayrılarak havalimanına gitti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler