İnce'den dekanın görevden alınmasına tepki

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni ziyaret eden CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alaattin Duran'ın, Rektörlük tarafından görevden alınmasına ilk tepkiyi sosyal medyadan verdi.

Yayınlanma: 25.05.2018 - 07:25
Abone Ol google-news

Görevden almaya sosyal medyada tepki gösteren İnce, "İstanbul Üniversitesi'ni bölen iktidar, bugünkü destek ziyaretimizden sonra Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı'nı görevden aldı. İşte bu yüzden adayım!" ifadelerini kullandı.

MUHARREM İNCE'DEN İLK TEPKİ: BU YÜZDEN ADAYIM

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni ziyaret eden CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce,Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alaattin Duran'ın görevden alınmasına ilk tepkiyi sosyal medyadan verdi. İnce, paylaşımında "İstanbul Üniversitesi'ni bölen iktidar, bugünkü destek ziyaretimizden sonra Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı'nı görevden aldı. İşte bu yüzden adayım! Ülkenin seçkin beyinlerinin kaderi, bir kişinin iki dudağı arasında olmasın diye!" ifadelerini kullandı.

<haber-yatay:982443>

İstanbul Üniversitesi'ni bölen iktidar, bugünkü destek ziyaretimizden sonra Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı'nı görevden aldı. İşte bu yüzden adayım! Ülkenin seçkin beyinlerinin kaderi, bir kişinin iki dudağı arasında olmasın diye!

 

— Muharrem İNCE (@vekilince) 24 Mayıs 2018


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler