Prens Adaları'nda kulaç kulaca

Burgazada -Heybeliada yarışı bu hafta sonu

Yayınlanma: 02.08.2018 - 17:20
Abone Ol google-news

Aroma’nın da aralıksız 3 yıldır içecek sponsorluğunu yürüttüğü Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası 4-5 Ağustos tarihleri arasında Heybeli ve Burgaz Ada’da gerçekleştirilecek. Şampiyona, spor, rekabet ve heyecanı bir arada sunacak.

Aroma, bu anlamda aralıksız olarak 2016 tarihinden bu yana da Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası’nın tek içecek sponsorluğunu da yürütüyor.

Bu yıl 8.kez düzenlenecek olan şampiyona, yüzme severleri, Marmaris ve Bodrum'dan sonra bu kez 4-5 Ağustos 2018 tarihleri arasında İstanbul Prens Adaları’nda buluşturacak.

8. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası, İstanbul Valiliği’nin himayesinde; Türkiye Yüzme Federasyonu, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği ve koordinasyon içerisinde gerçekleştirilecek.

Yüzlerce sporcu kulaç atacak

Yarışların ilk günü olan 4 Ağustos Cumartesi saat 16.00’da, Heybeliada Su Sporları Kulübü platformundan başlayacak ''Uluslararası Aquamasters Setur Marinas 4x500 metre Bayrak Yarışı'nda 4 kişiden oluşan takımlar, toplamda 2000 metre kulaç atarak performanslarını sergileyecekler.

5 Ağustos 2018 Pazar günü ise artık bir gelenek halini alan ‘’Uluslararası Aquamasters Peugeot Açık Su Yüzme Şampiyonası” gerçekleştirilecek. Sabah saat 09.30’da, Burgaz Adası Adalar Su Sporları Kulübü platformundan başlayarak Heybeliada Su Sporları Kulübüne uzanan 1.5 ve 3 kilometre olmak üzere iki farklı parkurda yüzlerce sporcu kulaç atacak.

Son derece çekişmeli, dinamik ve heyecan dolu mücadelelere sahne olması beklenen, Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası, ilk açık su etkinliği özelliği taşıyor. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler