“Oğuzhan’ın gol atması camiayı sevindirdi”

Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, üzerinde baskı bulunan Oğuzhan Özyakup’un gol atarak o baskıyı kırmasına çok sevindiğini dile getirdi.

Yayınlanma: 30.08.2018 - 23:58
Abone Ol google-news

Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, üzerinde baskı bulunan Oğuzhan Özyakup’un gol atarak o baskıyı kırmasına çok sevindiğini dile getirdi.
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ikinci maçında Sırbistan temsilcisi Partizan’ı 3-0’lık skorla mağlup ederek gruplara kaldı. Mücadelenin ardından Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı değerlendiren Ürkmezgil, “Oyun olarak güzel bir oyundu. Zorlu lig maçlarından sonra böyle basık bir havada biz tribünde terlerken seyrederken çok zorlandık. Bu şartlar altında çocuklarımız çok mücadele etti. Karşımızda sert bir takım vardı, ona rağmen çok iyi mücadele oldu. İlk yarının sonunda gelen golle takım daha da rahatladı. İkinci yarıda o sertlik karşısında oyunu rölantiye alarak oynadı. Pepe golcülüğe soyundu. Beni çok sevindiren bir şey ise üzerinde baskı olan Oğuzhan’ın gol atması. Çok akıllı, klas bir gol. O beni ayrıca sevindirdi. Çok gereksiz bir baskı kurulmuştu Oğuzhan’ın üzerine. Net bir sonuç. Takımın güven bulması adına olan bir sonuç. Çok güzel bir oyun. Bunlar beni tur kadar memnun eden şeylerdi” şeklinde konuştu.

“TRANSFERDE YARINA KADAR VAKİT VAR”
Ürkmezgil, transfer konusunda sorulan soruya ise, “Başkan başta olmak transferle ilgili arkadaşlarımız uğraşıyorlar. Yarın akşama kadar vakit var. Mutlaka en doğrusu yapılacaktır. Şartlar elverişli olmazsa olmayacaktır” yanıtını verdi.

“İNŞALLAH EN HAYIRLISI OLACAKTIR”
Ahmet Ürkmezgil, "Burak Yılmaz Beşiktaş’a gelecek mi?" sorusuna ise, şu cevabı verdi:
“Olayın içindeki arkadaşlardan son etapta ne oldu ne bitti diye öğrenmek çok doğru değil. İnşallah en hayırlısı olacaktır.”

“TRANSFERDE OLMAZSA OLMAZIMIZ YOKTUR”
Ürkmezgil, transfer ile ilgili çalışmalarının sürdüğünü de vurgulayarak, “Mutlaka diye bir şey yok. Şartlar el verirse alınacaktır tabii ki. Şu anda kadro derinliğine baktığımız zaman olmazsa olmazımız yok. Hocamızın, transfer komitesinin istediği oyuncularla gerekli çalışmalar yapılacaktır” açıklamasını yaptı.
(Bora Akyol /İHA)

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler