ABD Açık'ta ünlüler tam gaz

Tenis turnuvası

Yayınlanma: 03.09.2018 - 11:20
Abone Ol google-news

Sezonun son grand slam tenis turnuvası ABD Açık'ta, tek erkeklerde Rafael Nadal ve Juan Martin del Potro, tek kadınlarda ise Serena Williams ile Sloane Stephens çeyrek finale yükseldi.

ABD'nin New York kentinde düzenlenen turnuvada yedinci gün maçları sona erdi.

Tek erkeklerde dünya 1 numarası İspanyol Rafael Nadal, dördüncü tur maçında Gürcü sporcu Nikoloz Basilashvili ile karşılaştı.

Toplam 3 saat 19 dakika süren maçta rakibini 6-3, 6-3, 6-7 ve 6-4'lük setlerle 3-1 mağlup eden Nadal, adını son 8 raket arasına yazdırdı. Nadal, çeyrek finalde 9 numaralı seribaşı Avusturyalı Dominic Thiem ile karşılaşacak.

3 numaralı seribaşı Arjantinli Juan Martin del Potro, 5 kez servis kırdığı maçta Hırvat Borna Coric'i 6-4, 6-3 ve 6-1'lik setlerle 3-0 mağlup etti. Del Potro, çeyrek finalde ABD'li John Isner ile eşleşti.

 

- Serena Williams zorlanmadı

 

ABD Açık'ta altı şampiyonluğu bulunan ABD'li Serene Williams, ilk turda dünya 1 numarası Simona Halep'i eleyen Estonyalı Kaia Kanepi ile karşılaştı.

Rakibini 97 dakika süren maçta 6-0, 4-6 ve 6-3'lük setlerle 2-1 mağlup eden Serena Williams, çeyrek finalde 8 numaralı seribaşı Çek Karolina Pliskova'nın rakibi oldu.

Turnuvada geçen yılın şampiyonu ABD'li Sloane Stephens, dördüncü turda Belçikalı Elise Mertens'i 6-3'lük setlerle 2-0 mağlup ederek son 8 isim arasına kaldı.

3 numaralı seribaşı Stephens, çeyrek finalde Letonyalı Anastasija Sevastova ile karşılaşacak. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler