İzmir Atatürk Stadı niye yok?

Rıdvan Dilmen’den ilginç yorum

Yayınlanma: 28.09.2018 - 07:17
Abone Ol google-news

Rıdvan Dilmen, EURO 2024’ün kaybedilmesini yorumladı.

İşte o görüşler:

Bence biz 2016 seçimlerinde daha güçlü durumdaydık. O günkü durumda 7'ye 6 kaybetmiştik. Bir hafta öncesinde bizim aldığımız konuşuluyordu. Bu sefer çok daha güçlü bir hazırlığımız olmasına rağmen bizim önde olduğumuza dair herhangi bir şey duymadım. Bu tip güçlü lobilerle bu tip seçimlerde kapışmak kolay değil.

Neden tutarsız görüyorum? 2019 Süper Kupa finali nerede? Türkiye'de. 2020 Şampiyonlar Ligi finali nerede? Türkiye'de. Madem bu kadar problemliyse neden bunları verdiler? 

Yüzde 50'nin çok altında görüyordum ihtimali. Yanılmadığım için üzgünüm, keşke yanılsaydım. Oylar kaç kaç bilmiyorum. Açıkçası çok sürpriz mi? Bence değil. 

Zaten UEFA verdiği raporda, öyle adil olmayan bir rapor hazırlamış ki... Mesela Almanya'nın raporunda Mesut Özil ve İlkay Gündoğan var mı? Zaten adaletleri burada belli oluyor. Bizim tesellimiz, 2019 ve 2020'de burada iki final olacaktır. Hayat devam ediyor. Bana çok sürpriz gelmedi.

Yine deneyeceğiz. Olimpiyatlar için de geçerli Dünya Kupası için de geçerli. Bizim ülkemiz zengin olmayabilir ama ülkemiz güçlü bir ülke. Sporda da işte 2 final var. Bizde bir hayal kırıklığı olmamalı. 

Federasyon bu şampiyonayı alabilmek için elinden geleni yaptı. Sunumlarımız gayet güzeldi. Ancak seçilen şehirlerde eksiklik vardı. Açıkçası ben Türkiye’nin güzide şehirlerinden İzmir’in Atatürk Stadyumu’nun olmasını beklerdim

Selçuk, Efes, Meryem Ana, Kuşadası, Çeşme gibi turistlik bölgeler ve ulaşımın oldukça kolay olması İzmir’i öne çıkaran faktörlerden olmalıydı, ama olmamasına şaşırdım. Türkiye’nin yüzlerinden biri olarak Nusret’in kullanılmasını da anlamsız ve gereksiz buldum"

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler