"Elazığ üşüme, Fenerbahçe seninle"

Fenerbahçeli taraftarlardan büyük jest.

Yayınlanma: 25.01.2020 - 21:48
Abone Ol google-news

Fenerbahçeli taraftarlardan Elazığ'daki depremzedelere büyük jest.

Fenerbahçe taraftarı maçın sonlarında atkı, bere ve formalarını, Kadıköy Belediyesi aracılığı ile Elazığ ve Malatya'daki depremzedelere gönderilmek üzere sahaya attı.

Taraftar, maç bitiminde Başkan Ali Koç için de "Dik dur eğilme, Fenerbahçe seninle" diye tezahürat yaptı.

VEDAT'A TAKİP

Makedonya Milli Takım Teknik Direktörü Igor Angelovski, EURO 2020 Play-off’unda karşılaşacakları Kosova maçı öncesi Vedat Muriqi’yi izlemeye geldi.
Süper Lig’in 19. haftasında Fenerbahçe’nin sahasında konuk ettiği Medipol Başakşehir maçını, Makedonya Milli Takımı Teknik Direktörü Igor Angelovski tribünde takip etti. Angelovski’nin hedefindeki isim ise EURO 2020 Avrupa Şampiyonası’nda karşılaşacakları Kosova’nın milli yıldızı Vedat Muriqi oldu. Elif Elmas’ın Fenerbahçe’de forma giydiği dönemde, Ülker Stadı’na sık sık gelen ve genç oyuncuyu izleyen Makedon hoca, Muriqi’nin performansını da yerinden takip edip, Kosovalı yıldız için notlar tuttu.
Makedonya Milli Takımı, 26 Mart’ta EURO 2020 Play-off mücadelesinde Kosova ile karşılaşacak. 

Süper Lig'de 19. hafta maçında Fenerbahçe'ye konuk olan Medipol Başakşehir'de teknik direktör Okan Buruk, ligde son oynadıkları BtcTurk Yeni Malatyaspor müsabakasının ilk 11'inde tek değişikliği zorunlu olarak yaptı.

Buruk, BtcTurk Yeni Malatyaspor müsabakasının ilk 11'inde yer alan ve cezalı duruma düşen Demba Ba'nın yerine Mehmet Topal'a ilk 11'de şans verdi.

Okan Buruk, takımını sahaya, Mert Günok, Caiçara, Ponck, Epureanu, Clichy, Mahmut Tekdemir, Mehmet Topal, İrfan Can Kahveci, Visca, Elia ve Crivelli ilk 11'iyle sürdü.

Turuncu-lacivertli takımın sezon başında kadrosuna kattığı Mehmet Topal, bu mücadelede ilk 11'de yer aldı.

Topal, turuncu-lacivertli forma ile ilk kez Fenerbahçe'ye karşı sahaya çıktı.

Medipol Başakşehir'in, Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra kadrosuna kattığı bir başka eski Fenerbahçeli Martin Skrtel de yedek kulübesinde forma şansı bekledi.

Fenerbahçeli taraftarlar, Medipol Başakşehir kalesini koruyan eski oyuncuları Mert Günok ve turuncu-lacivertli takımda yardımcı antrenörlük yapan eski golcüleri Pierre Webo'yu tribünlere çağırarak alkışladı.

Medipol Başakşehir'i deplasmanda Fenerbahçe ile oynadığı zorlu maçta taraftarları yalnız bırakmadı.

Ülker Stadı'ndaki mücadelede, 500'ün üzerinde Medipol Başakşehirli taraftar, kendilerine ayrılan bölümde takımlarını destekledi. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler