Cenk Tosun: Fenerbahçe maçı bizi etkilemedi

Şampiyonlar Ligi'nde yarın akşam Leipzig'i konuk edecek Beşiktaş'ın formda golcüsü Cenk Tosun maç öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 25.09.2017 - 17:40
Abone Ol google-news

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Leipzig ile oynayacakları Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve golcü oyuncu Cenk Tosun basın toplantısı düzenledi. İlk olarak söz alan Cenk Tosun, Leipzig'in son 2 senede iyi iş çıkardığını söylerken, "Takım olarak bu maça yüzde yüz hazırız" dedi.

Kendilerini büyük ve zorlu bir maç beklediğini söyleyen Cenk Tosun, "Kısa sürede kendimizi sıfırladık ve yarınki maça tam olarak hazırız. Maçın gereken analizlerini yaptık. Leipzig maçına yüzde yüz hazırız. Bu maçta da 3 puan alıp gruptaki liderliği sürdürmek istiyoruz." dedi.

Leipzig'i anlatması isetenen Cenk Tosun, "Son 2 senede yaptıkları iş gerçekten çok iyi. 2. ligden 1. lige yükselip böyle bir performansı kimse beklemiyordu. Genç, dinamik ve çok koşan bir takım. Hocamızdan gereken taktikleri aldık. Takım olarak hazırız. 3 puan için sahada her şeyimizi vereceğiz." ifadelerini kullandı.

"Top kaleye girsin ve takım galip gelsin yeter"

Şampiyonlar Ligi'nde attığı gollerin estetik olduğu ve bu maçta da bu tarz bir gol atıp atmayacağı sorusuna ise golcü oyuncu, "Her gol forvet için güzeldir. Gol, jeneriklik olunca ayrı mutlu oluyoruz. İnşallah Leipzig maçında da gol atarım ve takım galip gelir. Jeneriklik olmasına gerek yok, top kaleye girsin ve takım galip gelsin. Ben gol attığımda takım galip gelmezse bir anlamı yok." yanıtını verdi.

Fenerbahçe maçı bizi motive olarak etkilemedi

Takım içerisindeki son durumu anlatması istenen golcü oyuncu, "Takım içindeki motive çok yüksek. Bu maç (Fenerbahçe) bizi motive olarak geri atmadı. Leipzig de Cumartesi günü oynadı. Üstüne onlar yolculuk yapacak. Takımın yenilenmesi için 3 gün yeterli. Takım olarak hazırız. Takım içinde arkadaşlık da çok güzel. Maçta inşallah galip gelen taraf biz oluruz." diye konuştu.

"Hakeme yönelik bir çalışmamız olmadı."

Derbideki hakemin performansı sorulan Cenk Tosun, "Derbiyle alakalı çok fazla detaya girmek istemiyorum. Basın toplantımız Şampiyonlar Ligi'yle alakalı. Leipzig maçını yönetecek hakemi hakemi biz de tanıyoruz. Ona yönelik bir çalışmamız olmadı." demekle yetindi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler