Negredo: Beşiktaş La Liga'da ilk 3'e oynar

Beşiktaş’ın İpanyol golcüsü Alvaro Negredo, transfer süreci, gol atamaması, Şampiyonlar Ligi’ndeki şansları, Türk futbolu ve hakemler konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 10.10.2017 - 10:36
Abone Ol google-news

İmza töreninden önce BJK TV’ye ’35 gol atarım’ yazılı kağıda imza atan fakat henüz gol atamayan golcü oyuncu, bu şanssızlığını en kısa sürede kıracağını ifade etti.

Teknik Direktör Şenol Güneş’in çalışmasından memnun olduğunu dile getiren İspanyol forvet, “Forvet oyuncusunun şanssızlığı ne kadar iyi oynarsa oynasın herkes attığı gollere bakar. Artık gollerimi atmaya başlayacağım. Bunun için daha fazla süre almam gerekiyor. Hocam çalışmamdan memnun. Burada elbette önemli olan benim gol atmam değil takımımın kazanması” diye konuştu.

Fanatik gazetesine özel açıklamalarda bulunan Alvaro Negredo, Kadıköy’de oynanan Fenerbahçe derbisinde haklarının yenildiğini vurgulayarak, şunları kaydetti: “Biz o maçta hakem hatalarının kurbanı olduk, hakkımız yendi. Attığım gol sayılmadı, penaltımız verilmedi. Ancak sadece hakem üstünden gidip tartışmak doğru değil. Çünkü böyle hiçbir yere varamayız. Hakemlerin işleri zor, kolay iş değil.

La Liga ve Süper Lig çok farklı ligler. Burada çok daha tempolu geçiyor maçlar. İspanya’da daha durarak oynanıyor. İstanbul’da bu yoğun maç temposunda sakin bir yaşam sürmek gerekiyor. Ben de bunu yapmaya çalışıyorum. Ağır maç tempoları sonrası böyle bir hayat sürerek denge kurmam gerektiğini biliyorum”

Şampiyonlar Ligi’nde her şeyin kendi ellerinde olduğunu kaydeden tecrübeli golcü, “İlk iki maçı kazandık. Monacao ile iki tane önemli maça çıkacağız. Bu maçları kazanırsak gruptan lider çıkarız” dedi.

Süper Lig’de lider durumda bulunan Galatasaray’ın güçlendiğini kaydeden Negoredo, şampiyonluk yarışı hakkında “Galatasaray kadro olarak güçlendi. Süper Lig’e de iyi başladı. Ama son 2 şampiyonluğu Beşiktaş kazandı. Şampiyonluk için elbette favori biziz. Bunun daha da üstüne koymak için kesinlikle bu yıl da şampiyon olmamız gerekiyor ve olacağız. Buna sonuna kadar inanıyorum” diye konuştu.

İspanyol yıldız, Beşiktaş’ın La Liga’da oynasa ilk üçü zorlayacağını ifade ederek, şunları kaydetti: “Beşiktaş La Liga’da olsayda bu hali ile zirveye oynardı. Real Madrid, Barcelona ve Atletico Madrid genelde ilk üçteler. Valencia, Athletic Bilbao, Sevilla gibi takımlar da bu 3 takımı zorluyor. Beşiktaş, La Liga’da olsa öndeki üçlüyü zorlayan bu ekiplerden biri olurdu.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler