3 adet Tesla çalındı

Tesla’nın çalınması kolay değil, fakat Utah’daki hırsızlar geçtiğimiz Cuma günü bir bayiye girip tanesi 80.000 dolar değerindeki 3 adet 2017 Tesla S çaldı.

Yayınlanma: 02.12.2017 - 09:00
Abone Ol google-news

Ayrıca hırsızlar 49.000 dolarlık bir çek ile birçok anahtarı da beraberinde götürdü. Polis teşkilatı tarafından bunun çok iyi koordine edilmiş bir hırsızlık olduğu anlaşıldı.


Olaydan kısa bir süre sonra, emekli bir askerin yolda bir Tesla S’ten şüphelenmesi ile başlayan ve polislerinde dahil olduğu uzun takip sonucu hırsızlardan ilki aracın şarjının bitmesiyle yakalandı. 19 yaşında olan diğer hırsız Batı Vadisi’nde bir arkadaşı ile birlikte çalıntı otomobil ile giderken tutuklandı. Ertesi günün erken saatlerinde üçüncü çalıntı araç 1255 W. Kuzey Tapınağı’nda bir marketin önünde park halinde bulundu ve markette yakalanan 27 yaşındaki kadın hırsız tutuklandı.
Yakalandıklarında alkollü olan hırsızlar, Tesla adındaki bir adamın araba anahtarlarını kendilerine verdiğini söyledi. Ve ikisi, araçlara sahip olduklarını iddia etti. Polisler alkolün etkisindeki 3 kişinin gerçek kimliklerini belirlemek için parmak izi almak zorunda kaldılar. Neyse ki arabalardan hiçbiri zarar görmedi. Bunun yanında çalınan birçok anahtar ve 49.000 dolar değerindeki çek bulundu.
Olayla ilgilenen dedektif Gary Keller “Showroom’a bir anahtarla erişildiğini düşünüyoruz ancak olayı hala çözmeye çalışıyoruz” dedi.

YouTube Videoları artık WhatsApp İçinden Oynatılabilecek


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler