Atatürk Havalimanı'ndaki Devlet Konukevi yenilendi

Atatürk Havalimanı'nda bulunan Devlet Konukevi 3 ay süren yoğun bir tadilatla yenilendi ancak havalimanının kapatılmasından sonra konukevinin yıkılıp yıkılmayacağı merak ediliyor.

Yayınlanma: 17.09.2018 - 16:24
Abone Ol google-news

Üçüncü havalimanı inşaatı hızla devam ederken, yakında kapanacak olan Atatürk Havalimanı’nda bulunan Devlet Konukevi 3 ay süren yoğun bir tadilat döneminden sonra neredeyse baştan sona yenilendi.

CUMHURBAŞKANLIĞI FORSU YERLEŞTİRDİ

Devlet Konukevi’nde ilk tadilat bina çevresine koruyucu duvar örülmesiyle başlanılmıştı. Duvarların tamamlanmasının ardından devlet konukevi tadilata alınmıştı. 3 ay süren tadilat sonucunda tamamlanan yeni konukevinin içerisinde bulunan tavana ve konukevinin belli yerlerine Cumhurbaşkanlığı forsu yerleştirildi. Yapılan çevre düzenlenmelerinin ardından konukevinin bulunduğu alana iki araç giriş noktası yapıldı.

YENİ BİR SALON DİZAYN EDİLDİ

Devlet Konukevi içerisinde yapılan tadilat ve bakım çalışmaların ardından basın toplantıları için yeni bir salon da dizayn edildi. Ses yalıtımı üst düzeye çıkartılan salonda ayrıca ses ve simültane tercüme kabinleri bulunuyor. Ayrıca konukevi içerisinde bulunan şeref salonu da yeniden dizayn edildi.  

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler