Melih Gökçek'e dinozor darbesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından istifaya zorlanan Ankara Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in dinozorlarının Trabzon'a gönderildiği öğrenildi.

Yayınlanma: 24.09.2018 - 13:45
Abone Ol google-news

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından istifa ettirilen Ankara Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in dinozorları Trabzon’a gönderildi.

Trabzon’un yerel gazetelerinde yer alan habere göre; Gökçek tarafından şehrin muhtelif yerlerine konulan ve daha sonra yeni Büyükşehir Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna tarafından sökülen dinozorlardan ikisi Trabzon'a gönderildi. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Jeoloji Mühendisliği bölümünün girişteki bahçesine konuşlandırılan dinozorlar hem öğrencilerden hem de hocalardan büyük ilgi görüyor. Öğrenciler dinozor maketlerin bölüme kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

KTÜ Jeoloji Mühendisliği Bölümü Arş. Gör. Simge Oğuz Saka'nın girişimleriyle KTÜ'ye kazandırılan iki dinozor maketi Jeoloji Mühendisliği bölümünün girişteki bahçesine konuşlandırıldı. Bölümün ihtiyacı doğrultusunda önemli bir eksikliği de gideren maket dinozorların eğitimde de kullanılacağı belirtildi.

İşte yerel gazetenin küpürü;


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler