Korkunç iddia: Irak’ta IŞİD içindeki 3 MİT üyesi tutuklandı

Irak Türkmen Cephesi milislerinden olduğunu iddia eden Nihat Yalnız adlı bir kişi, IŞİD çetelerinin içinden üç MİT ajanını tutukladıklarını duyurdu. Yalnız MİT elemanı olduğunu iddia ettiği kişilerin isimlerini yazdı ve fotoğraflarını da yayınladı.

Yayınlanma: 25.08.2014 - 13:47
Abone Ol google-news

Twitter’da Ahmet Davutoğlu ve Abdullah Gül’e mesajlar yazan ve Türkmen milisi olduğunu söyleyen Nihat Yalnız isimli kişi  tutklanan MİT ajanalarının isimlerini de verdi.

Tutuklanan MİT elemanlarının İsimlirenin M.Y, İ,Ç ve K,Ş olduğunu söyleyen Nihat Yalnız, ayrıca MİT'ten olduğunu iddia ettiği kişilerin resimlerini de paylaştı. 

"IŞİD’li teröristlerle birlikte Türkmenlere kurşun sıkan yakaladığımız M.Y adlı MİT ajanı başınıza bela olacak.” diyen Nihat Yalnız M.Y adlı MİT ajanını ve itiraflarını Uluslararası Savaş Suçları Mahkemesi’ne göndereceklerini söyledi. Yalnız; M.Y adlı kişinin üzerinden kırmızı pasaport çıktığını da iddia etti.

Tıkrit’te Irak ordusundan kaçan 100'e yakan kişinin Amerli’de IŞİD çetelerine katıldığını da söyleyen Yalnız’ın bir gün sonraki mesajları ise şöyle:

“Amerli’de IŞİD’in arasındaki ikinci MİT ajanını yaralı yakladık. Adı İ.Ç... İşte bu da IŞİD’çilerin arasında yakaladığımız Arapça, Kürtçe,  İngilizce bilen üçüncü MİT’çi K.Ş. MİT tarafından Irak'a MİT ajanlarına talimat vermek için gönderildi.”

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler