Hasta yakınları, hastanenin güvenlik görevlilerine bıçakla saldırdı

İzmir’de, bir hastanede hasta yakınları ile güvenlik görevlileri arasında kavga çıktı. Kavgada hastane savaş alanına dönerken, hasta yakınları güvenlik görevlilerine bıçakla saldırdı.

Yayınlanma: 17.10.2018 - 21:10
Abone Ol google-news

Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meydana gelen olayda, kalabalık bir grup hastanede yatan bir yakınlarını ziyaret etmek istedi. Bunun üzerine, hastanenin güvenlik görevlileri grubun arasında çocukların olduğunu ve hastanın bulunduğu bölümü ziyaret etmelerinin sağlıkları açısından uygun olmadığını belirtti. Hasta yakınları çocukların da girmesi gerektiği yönünde ısrarda bulununca, güvenlik görevlileri ile hasta yakınları arasında sözlü tartışma çıktı.

Sözlü tartışma kısa sürede büyüyünce, hasta yakınları güvenlik görevlilerine bıçak ve yumruk ile saldırdı. Yumrukların havada uçuştuğu kavgada sonucunda, hastane savaş alanına dönerken, olayda 2 güvenlik görevlisinin hafif şekilde yaralandı.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekiplerinin kısa sürede hastaneye intikal etmesi kavganın daha da büyümesine engel oldu. Olayın ardından hastane yönetiminin kalabalık gruptan şikayetçi olduğu öğrenildi.

<haber-yatay:1106670,1112547,1105873,1103828>

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler